INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANTRENOR

Edi Iordănescu a "furat" meserie de la o echipă de top din Serie A: "Organizarea se apropie de perfecțiune. Sunt impresionat"

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat marti, 07 februarie 2017 11:43

Edi Iordănescu (38 ani) se află de o săptămână în capitala Italiei, acolo unde participă la antrenamentele și pregătirea lui AS Roma. 

Antrenorul român a rămas impresionat de condițiile de la clubul din "Cetatea Eternă".

"Am ajuns miercurea trecută şi am participat la meciul de Cupă Roma-Cesena. Am prins un ciclu săptămânal, iar perioada se va închide cu jocul contra Fiorentinei. Deşi ştiam că voi veni la unul dintre cele mai importante cluburi din Italia, tot am rămas impresionat.

Organizarea se apropie de perfecţiune. E adevărat că am şi termen de comparaţie cu ceea ce se întâmplă la noi, dar chiar e special. Totul controlat, pază, nu intră nimeni care nu are ce să caute acolo, ordine, disciplină. Şi, da, curăţenie de zici că eşti într-o fabrică de medicamente", a spus Edi Iordănescu, la TV Digi Sport.

Antrenorul român s-a întâlnit la Roma și cu Bogdan Lobonț (38 ani), cel care se ocupă de instruirea portarilor giallorossilor.

"Am discutat puţin pentru că se afla în program.  E un fotbalist care are o imagine de-a dreptul extraordinară la Roma. Lumea se poartă cu el cu mult respect şi admiraţie.

Realmente am fost impresionat de aceste lucruri. Bogdan mi-a explicat pe larg organizarea, metodologia de lucru, cum construieşte un ciclu săptămânal, cum pregăteşte un meci şi, foarte important, cum îl analizează apoi", a mai spus Iordănescu, conform aceleiași surse.

"Mister Spalletti se implică în tot antrenamentul. Desigur că deleagă din sarcini, dar încearcă să controleze absolut tot. Are 9 sau 10 asistenţi, de la secunzi până la preparatori, analişti, antrenor care se ocupă de fazele fixe.

Din păcate, la noi nu se poate aşa ceva, deşi este un lux necesar" Edi Iordănescu

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
1636051316609667
Tatar Domnica  •  07 Februarie 2017, 12:41

Și *** psd-ist de unde a învățat? DE LA *** BĂTRÂNĂ DE...pseudo - general?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează