INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Edinson Cavani părăsește Europa » Cu cine va semna după despărțirea de Valencia

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de - Publicat sambata, 29 iulie 2023 08:58 / Actualizat sambata, 29 iulie 2023 09:33

Atacantul uruguayan Edinson Cavani (36 de ani) va părăsi Europa în cel mai scurt timp. Are un acord verbal cu Boca Juniors.

Venit în august 2022 la Valencia, Cavani mai are un an de contract cu „liliecii”, dar nu-l va duce la bun sfârșit, ci își va rezilia înțelegerea în zilele viitoare. 

Edinson Cavani pleacă de la Valencia și merge la Boca Juniors

Jurnalistul italian Fabrizio Romano, specializat în informații despre transferuri, a anunțat că uruguayanul negociază încetarea contractului. Acesta urmează să semneze cu argentinienii de la Boca Juniors, cu care ar avea un acord verbal pentru o înțelegere valabilă până în decembrie 2024.

Cavani ar fi putut continua și în Europa, în Turcia. Era dorit cu insistență de Adana Demirspor, adversara lui CFR Cluj în preliminariile Conference League.

În doi ani la Valencia, Cavani a bifat doar 28 de meciuri, în care a reușit 7 goluri și două pase de gol. Crescut la Danubio, Cavani și-a început aventura în Europa la Palermo, care l-a cumpărat în ianuarie 2007. Au urmat Napoli, PSG, Manchester United și Valencia.

De-a lungul carierei, Cavani a fost de 6 ori campion în Franța, cu PSG. A mai câștigat 4 Cupe ale Franței, 5 Cupe ale Ligii Franței și o Cupă a Italiei. Mai are în palmares și un titlu de campion cu Danubio FC.

3.000.000 de euroe cota lui Cavani, potrivit transfermarkt

Citește și: 

Președintele FIFA s-a plictisit repede de meciurile de la CM 2023 feminin și a plecat în Tahiti!

Căpitanul lui PSG, pus pe lista de transferuri pentru că a spus că ar vrea ca Mbappe să rămână!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
contrabas3
contrabas3  •  29 Iulie 2023, 20:00

Tot nu uit articolul de acum câțiva ani din Prosport despre cum și-a înșelat fosta soție, care era femeie credincioasă. Cum a dat de bine și de bani, a și călcat strâmb.

concret
concret  •  29 Iulie 2023, 16:25

Cica e venit in august 2022 la Valencia, dar are 2 ani la club. Articole marca gsp. :)))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează