INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Căpitanul lui PSG, pus pe lista de transferuri pentru că a spus că ar vrea ca Mbappe să rămână!

Marquinhos, PSG Foto: Imago
Marquinhos, PSG Foto: Imago

Articol de - Publicat vineri, 28 iulie 2023 23:18 / Actualizat sambata, 29 iulie 2023 00:08

Marquinhos (29 de ani), stoperul lui PSG, a fost pedepsit de club, după ce și-a permis să vorbească despre un subiect tabu în vestiarul campioanei Franței: „Sper să se rezolve problema și Kylian să ne ajute și în sezonul viitor”.

La PSG, dacă vorbești despre subiectul Mbappe riști să te trezești pe lista de transferuri. I s-a întâmplat asta lui Marquinhos, nimeni altul decât căpitanul campioanei Franței. 

Bomba mercato! PSG ia un star al Barcelonei în acest weekend. Îi achită clauza de reziliere!
FRANȚA
Bomba mercato! PSG ia un star al Barcelonei în acest weekend. Îi achită clauza de reziliere!

Ceea ce a declarat fundașul central brazilian l-a înfuriat pe președintele clubului. Nasser Al Khelaifi l-a pus imediat pe Marquinhos pe lista de transferări, după cum a anunțat RMC Sport.

Marquinhos le ruinează tot planul!

„Kylian este un jucător excepțional, foarte puternic. Dar există o chestiune de gestiune, este delicat. Sper că problema se va rezolva cu bine și se va întoarce la noi ca să ne ajute și în sezonul viitor", sunt cuvintele judecate ca amenințând să ruineze toată strategia pusă la cale de parizieni pentru a-l vinde pe golgheterul francez. 

„Conducătorii lui PSG sunt pe picior de război și iau în calcul cedarea imediată a brazilianului, cotat la 65 de milioane de euro pe transfermarkt.de. Mutarea acestuia, în sprijinul lui Mbappe, nu a fost apreciată de președintele lui PSG", a dezvăluit Sportmediaset.

Președintele a decis silenzio stampa

Marquinhos a vorbit cu presa înaintea amicalului cu Al-Nassr (1-1) și după spusele sale conducerea clubului a ordonat silenzio stampa pe tema Mbappe pe toată perioada turneului asiatic. Golgheterul francez a fost lăsat la Paris, să se antreneze cu ceilalți jucători indezirabili, de care PSG vrea să scape.

Ca urmare, după amicalul cu echipa lui Cristiano Ronaldo, Vitinho și Danilo și-au cerut scuze jurnaliștilor că nu pot comenta subiectul fierbinte al verii. Mai mult, antrenorul Luis Enrique nu va mai susține nicio conferință de presă până la reînceperea Ligue 1, roș-albaștrii debutând pe 13 august, cu Lorient.

250de milioane de euro e suma cerută de PSG pentru a-l vinde pe Kylian Mbappe, al cărui contract expiră în 2024

10sezoane a bifat până în prezent Marquinhos la PSG, care l-a cumpărat de la AS Roma cu 31,4 milioane de euro

CITEȘTE ȘI ALTE ȘTIRI DIN FOTBALUL INTERNAȚIONAL: 

Juventus Torino, OUT din Europa! De ce a luat UEFA această măsură drastică și cine va juca în locul „Bătrânei Doamne”

Barcelona, înscrisă „provizoriu” în Liga Campionilor! Ce se află în spatele deciziei UEFA

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează