INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Hierro, legenda lui Real Madrid, nu i-a uitat pe Hagi și Popescu: „A fost un geniu, adorabil ca om!”

Hierro, în România - Spania 1-2, la Euro 1996
Hierro, în România - Spania 1-2, la Euro 1996

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 aprilie 2021 17:53 / Actualizat sambata, 10 aprilie 2021 18:07

Fernando Hierro (53 de ani), fostul „căpitan” al lui Real Madrid, a vorbit la superlativ despre Gică Hagi (56 de ani) și Gică Popescu (53 de ani), în amintirea duelurilor Real Madrid - Barcelona, de la începutul anilor '90.

Fernando Hierro a evoluat în tricoul lui Real Madrid între 1989 și 2003. L-a avut coleg pe Gică Hagi și s-a duelat cu Gică Popescu în „El Clasico”. Legenda fotbalului spaniol are în continuare o relație aparte cu „Regele”.

Hierro nu i-a uitat pe Hagi și Popescu

„Mi-l amintesc, evident, pe Popescu. Gică Popescu a fost un super jucător la PSV Eindhoven, apoi a ajuns la Barca şi-n scurt timp a devenit căpitan, Asta vorbeşte mult despre valoarea lui ca fotbalist şi despre personalitatea lui, pentru că a reuşit totul super-rapid. De Gică ce pot să spun? Hagi a fost un geniu, un jucător spectaculos, adorabil ca om. De fiecare dată când vine la Madrid, ne sunăm, ne vedem, bem o cafea împreună, avem o relaţie foarte bună”, a declarat Hierro, la „Fotbal European”, de la Digi Sport.

Hierro, legenda lui Real Madrid, nu i-a uitat pe Hagi și Popescu: „A fost un geniu, adorabil ca om!”

Hierro, „căpitan” legendar la Real Madrid

Fernando Hierro este o legendă a madrilenilor. Fundașul central a evoluat pentru Real între 1989 și 2003, iar cifrele sale sunt de-a dreptul senzaționale. În ciuda profilului defensiv, Hierro a marcat nu mai puțin de 102 goluri în La Liga. Hierro are un palmares bogat. A câștigat cu Real Madrid 5 titluri în Spania, 3 Ligi ale Campionilor, două Cupe Intercontinentale, o Supercupă a Europei, o Cupă și 4 Supercupe ale Spaniei.

VIDEO Gică Hagi, amintiri din perioada petrecută la Real Madrid și Barcelona: „Le iubesc pe amândouă! Trebuie să știi meserie că altfel nu merge”

Citește și alte știri despre fotbalul din LaLiga: 

Real Madrid, pierderi de 15 milioane de euro în ultima săptămână din cauza pandemiei de COVID-19

EXCLUSIV Gică Hagi, amintiri din perioada petrecută la Real Madrid și Barcelona: „Le iubesc pe amândouă! Trebuie să știi meserie, altfel nu merge”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
mehighms
mehighms  •  11 Aprilie 2021, 08:32

5 titluri in 4 sezoane?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează