INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Vinicius, decisiv pentru Real Madrid în meciul cu Elche » A marcat o „dublă” și i-a dus pe madrileni pe prima poziție

Vinicus Jr
Foto: Imago
Vinicus Jr Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 octombrie 2021 16:55 / Actualizat sambata, 30 octombrie 2021 17:25

Real Madrid s-a impus cu scorul de 2-1 în deplasarea de la Elche, grației unei duble a brazilianului Vinicus, și urcă pe prima poziție a clasamentului.

La Elche, Realul venea după egalul de acasă cu Osasuna, 0-0. Elevii lui Carlo Ancelotti au început în forță meciul și au deschis scorul în minutul 22 prin Vinicius, care a profitat de o eroare în defensiva adversă și l-a executat pe portarul Casilla.

Misiunea Madridului s-a ușurat după ce Raul Guti a fost eliminat în debutul reprizei secunde, astfel Real nemaiavând emoții în privința celor 3 puncte. Vinicius a mai reușit un gol frumos din pasa lui Luka Modric.

În finalul partidei Elche a reușit să reducă din diferență după o mare eroare în apărarea Realului, fundașii lui Ancelotti încurcându-se între ei, iar Pere Milla a redus din diferență, insuficient însă pentru ca micuța echipă din Alicante să reușească să egaleze.

Cu această victorie Realul urcă pe locul 1 în clasament, cu 24 de puncte, la egalitate cu Sevilla, dar cu un golaveraj mai bun.

Real Madrid îl poate pierde pe Hazard

Belgianul Eden Hazard, care și-a pierdut postul de titular la Real Madrid după sosirea lui Carlo Ancelotti, s-ar putea întoarce de unde a venit sau să fie atras de oferta noului colos din Anglia.

„Problema pe care o are în acest moment e că antrenorul preferă pe altcineva. Dacă va munci, va veni și vremea lui..Niciodată în cariera mea de antrenor nu m-am opus şi nu am forţat să rămână un jucător care a vrut să plece. 

Și trebuie s-o facă dacă vrea să plece”, a declarat chiar antrenorul Realului, Carlo Ancelotti.

Internaționalul belgian a atras atenția în ultima vreme mai multor cluburi din Premier League și vicecampioana Spaniei nu ar refuza o negociere pentru un transfer în ianuarie.

Este vorba, potrivit ESPN citat de cotidianul AS, despre Chelsea, de unde atacantul de 30 de ani a venit în vara lui 2019 pe „Bernabeu", și de Newcastle, achiziționat recent de Prințul saudit Mohammed bin Salman și care caută vedete pentru a-și face trupă să atace titlul în Anglia.

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Ce fac stranierii » Înfrângere clară pentru Șumudică în Turcia + Mircea Lucescu, victorios în Ucraina

Mărturia unui campion european: „M-aș vota pentru Balonul de Aur. Glumesc, dar l-ar merita De Bruyne”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează