INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CORONAVIRUS

Un fost dinamovist, depistat pozitiv cu coronavirus! Ratează duelul cu Ianis Hagi

Hatem Abd Elhamed
Hatem Abd Elhamed

Articol de GSP - Publicat luni, 12 octombrie 2020 21:58 / Actualizat luni, 12 octombrie 2020 22:53

Hatem Abd Elhamed (29 de ani), fostul jucător al lui Dinamo, a fost depistat cu Covid-19 și va rata derby-ul Celtic - Rangers cu formația lui Ianis Hagi.

Hatem Elhamed a evoluat pentru Dinamo în perioada ianuarie-iunie 2015, fiind luat sub formă de împrumut de la echipa israeliană FC Ashdod. El a devenit cel mai recent jucător infectat cu coronavirus din campionatul scoțian după ce a fost depistat pozitiv astăzi. 

Toate acestea vin după ce, conform SunSport, fundașul s-a plâns aseară că se simte rău după înfrângerea suferită la echipa națională împotriva Cehiei. Elhamed a fost izolat imediat de echipă și a fost supus testului Covid-19 în această dimineață.

Ratează duelul cu Hagi

Elhamed ratează astfel duelul cu Ianis Hagi de sâmbătă, când este programat derby-ul dintre Celtic și Rangers. El este singurul fotbalist depistat pozitiv de la echipă, antrenorul fiind nemulțumit că acesta s-a întors infectat cu coronavirus de la echipa națională.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Cât de mare a fost Gică Hagi! „Regele” stă lângă Maradona, Pele, Zidane și Iniesta într-un top ireal

Dramă pentru Francesco Totti » Tatăl fostului căpitan al Romei a decedat din cauza Covid-19

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
vasi1986
vasi1986  •  13 Octombrie 2020, 00:08

Si ce legatura are asta cu Dinamo? faceti ce faceti si bagati numele Dinamo la inaintare, foamea asta de clickuri..

Vezi toate comentariile (1)
Comentează