INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

EMILIANO SALA // UPDATE Au fost reluate căutările în cazul lui Emiliano Sala! Antrenorul lui Nantes critică dur autoritățile: „Dezgustător! E o rușine să oprești căutările”

Romina Sala, sora lui Emiliano, în dreapta, suferă cumplit după dispariția fratelui său // FOTO: Guliver/Getty Images
Romina Sala, sora lui Emiliano, în dreapta, suferă cumplit după dispariția fratelui său // FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat sambata, 26 ianuarie 2019 14:54

EMILIANO SALA // Antrenorul lui Nantes, Vahid Halilhodžici, acuză autoritățile, după ce s-a anunțat suspendarea căutărilor lui Emiliano Sala.

UPDATE 14:50

Căutările în cazul lui Emiliano Sala au fost reluate! În urma apelului făcut de oameni importanți din fotbalul mondial, printre care Leo Messi și Kante, au fost strânși 140.000 de euro, bani suficienți pentru continuarea operațiunilor.

Știrea inițială

„Știm că Emiliano și pilotul sunt în viață”. Romina Sala, sora jucătorului aflat în avionul dispărut luni noapte deasupra Canalului Mânecii, nu renunță. Nici prietenii, nici compatrioții, nici jucătorii care i-au fost colegi sau adversari nu renunță. Toți cer reluarea căutărilor, întrerupte încă de joi după-amiază. 

„Cât există speranță, să-l căutăm!”

Ultimul antrenor al lui Emi, la Nantes, Vahid Halilhodžici, nu și-a ascuns dezamăgirea: „Pentru mine, e o rușine, e dezgustător să oprești totul astfel. Nu e o adâncime enormă, unde nu poți găsi nimic”.

Și el, și mulți alții le cer autorităților britanice și franceze să nu abandoneze. Președintele Argentinei, Mauricio Macri, a transmis aceeași rugăminte, prin ministrul său de Externe.

S-a făcut o petiție, semnată deja de 100.000 de oameni. Se implică și Leo Messi.Cât există un strop de speranță, să-l căutăm pe Emiliano”, a postat căpitanul albicelest pe Instagram. Alături de el, sunt alte mari nume argentiniene și campioni mondiali francezi, în frunte cu N'Golo Kanté.

Cine conduce misiunea

Vor să strângă 150.000 de euro, suma de care e nevoie pentru continuarea căutărilor. Potrivit L'Équipe, „operațiunea va fi condusă de David Mearns, un anglo-american specializat de două decenii în acest tip de misiuni”. Și tot cotidianul parizian a dezvăluit că, în câteva ore, s-au adunat deja 75.000 de euro. 

 „E o rușine totală. E insuportabil și inacceptabil să oprești căutările. Îmi pot imagina cum trăiește familia lui Emiliano acest moment...”
Vahid Halilhodžici, antrenor Nantes

34.000.000 €ar trebui să achite Cardiff City pentru achiziționarea lui Sala: suma de transfer, dar și bonusuri, comisioane și salariul jucătorului pe trei ani

Cardiff vrea să ducă acest caz în justiție

Chiar dacă transferul lui Emiliano Sala a fost înregistrat, pentru 17 milioane de euro, Cardiff City a înghețat prima plată pe care ar fi trebuit să o facă, anunță Daily Telegraph. Așteaptă să vadă cum se va desfășura ancheta. Oricum, clubul galez intenționează să ducă acest caz în justiție

Vezi și: UPDATE Familia lui Sala nu renunță » N'Golo Kante vrea să finanțeze căutările avionului prăbușit

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close