INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SOUTHAMPTON - CARDIFF 1-2

EMILIANO SALA // Trei ani interzişi pe stadion » Doi suporteri au fost reținuți de poliție, după ce și-au bătut joc de rivali imitând modul în care a murit Sala

Articol de - Publicat duminica, 10 februarie 2019 14:51

Doi fani ai gazdelor au fost reţinuţi de poliţie sâmbătă seară, pe Saint Mary’s Stadium, după ce i-au insultat pe adversarii galezi imitând un avion în picaj. Precum cel în care a murit argentinianul Sala

Suporterii lui FC Nantes şi Cardiff n-au încetat să omagieze în ultimele trei săptămâni de la tragicul accident memoria lui Emiliano Sala. La fel, întreaga lume a fotbalului, dar s-au găsit şi doi fani care să îşi bată joc. La meciul de sâmbătă seară, Southampton - Cardiff, pe Saint Mary’s Stadium, doi dintre aceştia n-au fost deloc „sfinţi” şi au ajuns în arest. Stewarzii i-au predat poliţiştilor, după ce aceștia i-au ironizat pe adversari, imitând cu braţele un avion în picaj, precum cel cu care atacantul argentinian de 28 de ani a dispărut pe 21 ianuarie.

Au pierdut în prelungiri

Southampton i-a descoperit cu ajutorul imaginilor înregistrate de camerele de filmat şi a luat măsuri drastice. Fanii iresponsabili nu vor mai putea intra pe stadioane timp de trei ani! „Clubul nostru va colabora cu poliţia din Hampshire pentru a identifica mereu pe oricine comite gesturi indecente. Astfel de comportamente n-au ce căuta la fotbal şi nu vor fi niciodată tolerate pe St Mary’s”, au explicat, printr-un comunicat oficial, oficialii gazdelor. Ironia s-a întors dur împotriva lor, Zohorè marcând în minutul 90+3 golul victoriei lui Cardiff (2-1). 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
amicu
amicu  •  10 Februarie 2019, 15:41

Ăștia susțin echipa "sfinților"? :))

dinamo_fan
dinamo_fan  •  10 Februarie 2019, 15:10

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează