INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

În lacrimi pentru starul din Premier League care a dezvăluit că a fost abuzat sexual: „Aș fi putut să fac mai mult pentru el”

Eric Dier și Dele Alli / Sursă foto: Imago Images
Eric Dier și Dele Alli / Sursă foto: Imago Images

Articol de - Publicat vineri, 28 iulie 2023 10:40 / Actualizat vineri, 28 iulie 2023 11:19

Internaționalul englez Eric Dier nu-și poate ierta faptul că nu l-a ajutat pe cât i-ar fi stat în putință pe fostul coechipier de la Tottenham și de la națională, Dele Alli. Acesta tocmai a încheiat un program de reabilitare, în SUA, iar recent a povestit că la vârsta de 6 ani a fost abuzat sexual, la 7 a început să fumeze, iar la 8 ani distribuia droguri.

În timpul unui recent interviu, internaționalul englez Eric Dier nu și-a putut reține lacrimile când a trebuit să vorbească despre bunul său prieten, Dele Alli.

Ionuț Radu, în Premier League » Prezentat oficial la Bournemouth: „Are experiența Italiei și Franței”
STRANIERI
Ionuț Radu, în Premier League » Prezentat oficial la Bournemouth: „Are experiența Italiei și Franței”

Fostul său coechipier de la Tottenham tocmai a încheiat un program de reabilitare de 6 săptămâni, în Statele Unite, în condițiile în care de ani buni se luptă cu probleme psihice și cu dependența de somnifere, după ce a fost abuzat sexual în copilărie.

Eric Dier: „Sunt dezamăgit de mine"

"Sunt supărat pe mine și dezamăgit de mine, pentru că aș fi putut să fac mai mult pentru el. Când se afla la reabilitare, și eu știam că-i la reabilitare, am vorbit cu el de câteva ori, i-am dat și mesaje, pentru că se apropia nunta mea. I-am scris ceva de genul «nu știu dacă o să ajungi», pentru că știam prin ce trece. El s-a simțit jignit că am pus astfel problema, ca și cum ar fi fost de neimaginat să lipsească. Ăsta e Dele, are o inimă de aur, chiar are".

Dele Alli și-a pierdut locul la Tottenham și la națională din cauza stilului de viață

Dier și Dele Alli au fost coechipieri la Tottenham din 2015 și până în ianuarie anul trecut, când Alli a plecat la Everton. Se afla într-un regres evident, își pieduse locul în echipă și la națională ca urmare a unui stil de viață dezordonat și a depenendenței de somnifere, dar spera că schimbarea aerului îi va face bine.

Dele Alli lua somnifere și ziua, când îl năpădeau gândurile negre

Abia luna aceasta, într-un interviu acordat fostului internațional Gary Neville, el a vorbit deschis despre problemele sale. Despre cum a fost abuzat sexual la 6 ani, despre cum a început să fumeze la 7 ani, pentru ca apoi, la 8 ani, să distribuie droguri în urbea sa natală, la Milton Keynes.

"Eu știam destul de multe, dar nu toate detaliile. Aveam rama tabloului, nu și pictura în sine", a spus Dier. Alli devenise la un moment dat dependent de somniferele pe care ajunsese să le ia chiar și în timpul zilei, atunci când îl năpădeau gândurile negre.

Dele Alli: „Dier și Kane au fost sinceri cu mine. Brutal de sinceri”

Dintre coechipierii de la Tottenham, în afara lui Dier, Harry Kane, Ben Davies și Son Heung-min erau cei care mai știau de problemele lui: 

„Dier și Harry Kane, în special, erau foarte sinceri cu mine. Brutal de sinceri”. 

Dele Alli, 27 de ani acum, a fost împrumutat sezonul trecut lui Beșiktaș, înainte de a ajunge la reabilitare. Mai are un an de contract cu Everton, iar Dier crede că se află "în cel mai bun loc posibil. E încă tânăr și poată să facă ce-și dorește, asta-i frumusețea fotbalului. Depinde numai de el". 

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Șoc la o echipă din Bundesliga! Un internațional austriac are cancer
GERMANIA
Șoc la o echipă din Bundesliga! Un internațional austriac are cancer
Scandalos! Părinții unui internațional german ar putea ajunge în stradă, deși el câștigă 6 milioane de euro net pe sezon!
GERMANIA
Scandalos! Părinții unui internațional german ar putea ajunge în stradă, deși el câștigă 6 milioane de euro net pe sezon!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează