INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Dele Alli, dezvăluiri cumplite! „La șase ani, am fost molestat. La șapte, m-am apucat de fumat. La opt, făceam trafic de droguri”

Articol de - Publicat joi, 13 iulie 2023 16:01 / Actualizat joi, 13 iulie 2023 16:51

Considerat cândva un copil teribil al fotbalului englez, mijlocașul ofensiv Dele Alli (27 de ani, Everton) vorbește acum despre traumele din copilărie și despre dependența sa de care a scăpat în această vară în șase săptămâni la o clinică de dezintoxicare.

În toamna lui 2015, la doar 19 ani, Dele Alli juca la Tottenham și debuta în naționala Angliei. Ce putea fi mai frumos decât un prim meci ca titular în tricoul Albionului împotriva Franței, la un 2-0 pe Wembley, și să-i dai gol lui Hugo Lloris, coechipierul de la Spurs!

Dan Petrescu nu se joacă! Transferă o altă vedetă de la CFR Cluj
TRANSFER
Dan Petrescu nu se joacă! Transferă o altă vedetă de la CFR Cluj

Dele Alli: „Mama era alcoolică. Am fost molestat de iubitul ei"

Astăzi, la 27 de ani, cel care se anunța un imens talent suferă cumplit, nu își mai găsește locul în fotbal, abandonat de Tottenham și nemaifiind convocat la națională din 2019.

Într-un interviu cu Gary Neville, pentru podcastul The Overlap, mijlocașul lui Everton a plâns amintindu-și durerea trăită în copilărie și vorbind despre problemele pe care le are acum.

„Nu prea am discutat despre traumele din copilărie. La șase ani, am fost molestat de iubitul mamei mele, care stătea mult acasă la noi. Mama era alcoolică. În acea vreme, am fost trimis în Africa de Sud pentru a învăța ce înseamnă disciplina", a dezvăluit Dele. Nu era tot. „La șapte ani, m-am apucat de fumat, la opt am început să fac trafic de droguri. O persoană mai în vârstă mi-a zis că nu vor opri niciodată un copil pe bicicletă. La 11 ani, am fost spânzurat de un pod. Un bărbat mi-a făcut-o".

Dele Alli: „Am devenit dependent de somnifere”

În ultima perioadă, internaționalul englez cu 37 de selecții și 3 goluri s-a confruntat cu altă problemă. „Am devenit dependent de somnifere. E ceva des întâlnit în fotbal. Mi-e greu să vorbesc despre asta, e ceva ascuns de multă vreme”, a spus Alli. 

„Când m-am întors din Turcia, după împrumutul la Beșiktaș, am aflat că am nevoie de operație. Mintal, eram într-un moment dificil. Am decis să mă internez într-o clinică de dezintoxicare pentru a scăpa de dependență, pentru a depăși traumele și afecțiunea mintală. În sufletul meu, simțeam că pierd lupta și era nevoie de o schimbare, așa că am fost la acea clinică timp de șase săptămâni”, a adăugat mijlocașul englez.

Dele Alli, dezvăluiri cumplite! „La șase ani, am fost molestat. La șapte, m-am apucat de fumat. La opt, făceam trafic de droguri”
Foto: Instagram

Dele Alli: „Am făcut ceva de care îmi era frică”

Le-a mulțumit celor de la Everton, „au fost extraordinari și le voi fi recunoscător toată viața. Nu puteam cere mai mult în acea perioadă în care am luat cea mai importantă decizie a vieții. Am făcut ceva de care îmi era frică. Dar sunt fericit că am dus totul până la capăt". 

Citește și:

E oficial, Hagi și-a vândut puștiul-minune în Premier League

Andrea Mandorlini l-a făcut praf pe Gigi Becali în presa din Italia

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează