INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Fostul consilier al lui Antoine Griezmann, arestat în Franța! Acuzat că ar fi abuzat sexual trei dintre foștii jucători minori

Eric Olhats, alături de Antoine Griezmann // foto: Instagram
Eric Olhats, alături de Antoine Griezmann // foto: Instagram

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 mai 2022 10:33 / Actualizat vineri, 13 mai 2022 11:20

Eric Olhats, scouterul care l-a adus pe Antoine Griezmann în fotbalul mare, a fost arestat joi seara în Bayonne, oraș din sudul Franței, fiind acuzat că ar fi agresat sexual 3 minori pe care i-a antrenat. Totul s-ar fi petrecut în finalul anilor '90.

Eric Olhats, scouterul care l-a dus pe Antoine Griezmann la Real Sociedad atunci când fotbalistul francez avea 13 ani, și care a servit ulterior ca sfătuitor al acestuia, este reținut în Bayonne, Franța.

Eric Olhats, scouterul care l-a descoperit pe Antoine Griezmann, acuzat de „infracțiuni sexuale împotriva minorilor”

Olhats a fost plasat în arest preventiv pentru „infracțiuni sexuale împotriva minorilor” și „posesie de imagini pornografice cu minori”, scrie Eurosport Franța

Infracțiunile ar fi fost comise între 1998 și 1999 împotriva a „trei dintre foștii jucători ai lui Olhats”, cu vârste sub 15 ani în acel moment. La acea vreme, Eric antrena una dintre echipele de tineret ale clubului Aviron Bayonnais.

Olhats riscă „o pedeapsă de 10 ani de închisoare, dar păstrează prezumția de nevinovăție”, anunță procurorul general adjunct din Bayonne, Marc Mariee. Presupusele victime au depus plângere împotriva lui Olhats în cadrul unei anchete începute în 2019, după ce procuratora din Bayonne a primit o scrisoare anonimă, în care erau semnalate „gesturi nepotrivite față de tinerii jucători”.

În noiembrie 2020, Griezmann, în prezent jucător la Atletico Madrid, dezvăluia că nu mai vorbise cu Olhats de 3 ani.

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Are 6 titluri în Bundesliga și ar putea pleca de la Bayern odată cu Robert Lewandowski!

Mikel Arteta, după Tottenham - Arsenal: „Dacă spun ce gândesc, voi fi suspendat 6 luni!” » Conte i-a răspuns tăios: „Se plânge foarte mult”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
matboogie
matboogie  •  13 Mai 2022, 14:18

De ce auzi de astea numai in Vestul Europei?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează