INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DEZVĂLUIRI

E greu cu Ten Hag! Dezvăluirile unui alt fotbalist pus la punct de olandez: „I-am spus să aibă grijă de coafura lui”

Erik ten Hag, Foto: Instagram
Erik ten Hag, Foto: Instagram

Articol de - Publicat joi, 07 septembrie 2023 13:26 / Actualizat joi, 07 septembrie 2023 15:23

Conflictul de la Manchester United dintre vedeta Jadon Sancho și managerul Erik Ten Hag e departe de a se încheia, iar viitorul fotbalistului e în acest moment sub semnul întrebării. Sancho a fost exclus din lot înaintea meciului cu Arsenal de duminica trecută, pierdut de „diavoli” cu 1-3.

Scos din lot fiindcă Ten Hag n-a fost mulțumit de randamentul etalat de acesta la antrenamente, Jadon Sancho rămâne deocamdată în afara calculelor tehnicianului. 

În așteptarea unei „sentințe”, fotbalistul de 23 de ani a fost avertizat de un fost elev de-ai lui Ten Hag cu privire la severitatea olandezului, scriu jurnaliștii de la Marca. Brazilianul David Neres și-a adus aminte cum, în perioada în care evolua la Ajax, Ten Hag l-a pedepsit pentru o remarcă pe care tehnicianul a considerat-o obraznică.

Jordan Henderson, după 5 săptămâni în Arabia Saudită: „Nu va fi bine dacă port banderola LGBT și arăt lipsă de respect față de religia lor”
ARABIA SAUDITĂ
Jordan Henderson, după 5 săptămâni în Arabia Saudită: „Nu va fi bine dacă port banderola LGBT și arăt lipsă de respect față de religia lor”

„I-am spus să aibă grijă de părul lui, iar eu voi avea grijă de al meu”

„La un moment dat, Ten Hag s-a plâns de coafura mea. I-am spus să aibă grijă de părul lui, iar eu voi avea grijă de al meu.” Antrenorul, afectat de calviție, n-a stat pe gânduri și l-a „articulat” pe Neres: „M-a lăsat pe bancă timp de două jocuri”, povestea brazilianul de la Benfica. 

E greu cu Ten Hag! Dezvăluirile unui alt fotbalist pus la punct de olandez: „I-am spus să aibă grijă de coafura lui”
Neres și Erik ten Hag, în perioada Ajax / Sursă foto: Imago IMages

Criticat de Ten Hag, Jadon Sancho și-a contrazis antrenorul în văzul tuturor

Întrebat de ce nu l-a luat în lot pe Jadon Sancho duminică, la 1-3 cu Arsenal, Erik ten Hag a explicat:

„Nu a fost selecționat pe baza performanței sale de la antrenamente. Trebuie să fii la un anumit nivel în fiecare zi la Manchester United. Avem de făcut alegeri pentru linia de atac, iar pentru acest meci am decis să nu-l selecționez”.

Sancho a fost extrem de iritat de afirmațiile publice ale antrenorului său. Mijlocașul lateral, care a jucat doar 76 de minute în acest sezon, i-a răspuns dur lui Ten Hag, prin intermediul unui mesaj publicat pe contul personal de Twitter.

„Vă rog să nu credeți tot ce citiți! Nu le voi permite oamenilor să spună lucruri care sunt complet neadevărate. M-am comportat foarte bine la antrenament în această săptămână.

Cred că sunt alte motive pentru această chestiune, asupra cărora nu voi intra în detalii, dar am fost țapul ispășitor pentru mult timp și nu este corect!

Tot ce vreau este să joc fotbal cu zâmbetul pe buze și să-mi ajut echipa. Respect toate deciziile luate de staff-ul tehnic, joc alături de jucători fantastici și sunt recunoscător pentru asta. Știu că fiecare săptămână reprezintă o provocare și voi continua să lupt pentru această siglă indiferent ce se întâmplă”, a scris Sancho.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Conflict intern la campioană! Thomas Tuchel i-a enervat pe conducătorii lui Bayern Munchen cu nemulțumirea sa continuă față de transferuri!

FOTO Imagini formidabile cu Sergio Ramos la prezentarea la Sevilla » A început să plângă pe teren

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
Trotsky
Trotsky  •  07 Septembrie 2023, 14:31

Sa zica bodaproste ca nu era Sir Alex manager la club, ca-si lua si o gheata de fotbal in cap!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează