INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

Din rău în mai rău. „A pierdut jumătate din vestiar”

Jurgen Klopp și Erik Ten Hag. 
Foto: Imago
Jurgen Klopp și Erik Ten Hag. Foto: Imago

Articol de - Publicat marti, 05 decembrie 2023 10:07 / Actualizat marti, 05 decembrie 2023 11:44

Erik ten Hag are mari probleme la Manchester United. Potrivit postului Sky Sports, mulți dintre jucători s-au întors împotriva olandezului din cauza stilului de joc și a parcursului din acest sezon.

Stilul de management al olandezului Erik ten Hag nu este pe placul jucătorilor lui Manchester United. Iar potrivit postului de televiziune Sky Sports, el ar fi pierdut suportul a jumătate din vestiar.

Revenire surpriză în Premier League! David de Gea ar putea semna chiar cu rivala lui Manchester United
TRANSFER
Revenire surpriză în Premier League! David de Gea ar putea semna chiar cu rivala lui Manchester United

După eșecul de la Newcastle, 0-1, al 6 în campionat și al 10-lea în competițiile din 2023/2024, „diavolii roșii” au ajuns pe locul 7 în campionat. Nici în Liga Campionilor nu stau bine: ultimii într-o grupă A din care mai fac parte Bayern, FC Copenhaga și Galatasaray.

Discuție cu Erik ten Hag în spatele ușilor închise la Manchester United

Ceea ce a atras un val de nemulțumiri și în rândul suporterilor, dar și în vestiar. Sky Sports dezvăluie că Ten Hag ar fi avut o discuție în spatele ușilor închise cu mai mulți dintre liderii echipei. Unii i-ar fi spus că nu sunt mulțumiți cu stilul de joc pe care-l practică United, alții s-au plâns de metodele sale de pregătire.

Ne antrenăm dur, alergăm prea mult și nu știm de ce”, ar fi comentat mai mulți. De asemenea, ar fi fost dintre „veterani” care i-au povestit din experiența lor la cluburile pe la care au trecut, în speranța că-l pot ajuta să-și îmbunătățească managementul.

Daily Mail scrie că următoarele două săptămâni vor fi decisive pentru Erik ten Hag

Erik ten Hag și-a apărat jucătorii în ori de câte ori aceștia au fost criticați în presă. Însă postul ESPN, care confirmă la rându-i relatările Sky Sports, susține că a făcut-o „pentru a mai aplana din tensiunile ivite în vestiar și în club”.

Concluzia tabloidului Daily Mail: „Lucrurile au evoluat din rău în mai rău pentru Ten Hag. Iar următoarele două săptămâni vor fi decisive pentru viitorul lui Ten Hag”.

VIDEO Erik ten Hag, despre situația de la Manchester United: „Nu există scuze. Sunt un luptător!”

Mai puteți citi:

Senzațional! Contract de miliarde semnat de Premier League!

Surpriză: Mircea Lucescu ar negocia cu un gigant din Ligue 1

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează