INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

Erik ten Hag i-a găsit deja înlocuitor lui Harry Maguire » Pune pe masă 30 de milioane de euro pentru a rezolva problemele din apărarea lui Manchester United

Erik ten Hag și Lisandro Martinez
Foto: Imago
Erik ten Hag și Lisandro Martinez Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 mai 2022 11:18 / Actualizat sambata, 21 mai 2022 12:32

Erik ten Hag (52 de ani), actualul antrenor al lui Ajax și cel care o va prelua pe United din sezonul viitor, pregătește deja schimbările prin care speră să-i readucă pe „diavolii roșii” în prim-planul fotbalului englez.

Una dintre principalele ținte ale antrenorului olandez este Lisandro Martinez (24 ani), fundașul central al celor de la Ajax, om-cheie în succesul lui Ten Hag pe banca „lăncierilor”.

Fostul acționar al lui Dinamo nu crede în șansa „câinilor” în turul barajului cu U Cluj: „Asta va face diferența”
U CLUJ - DINAMO
Fostul acționar al lui Dinamo nu crede în șansa „câinilor” în turul barajului cu U Cluj: „Asta va face diferența”

Lisandro Martinez, înlocuitorul lui Harry Maguire la Manchester United

Argentinianul de 24 de ani a avut evoluții constante pentru campioana din Eredivisie, motiv pentru care ten Hag și-l dorește insistent și la United, mai ales că formația de pe Old Trafford a avut probleme uriașe în compartimentul defensiv. 

Mai mult decât atât, Lisandro Martinez a fost esențial și în succesul Argentinei de la Copa America 2021, fiind apreciat de Leo Messi pentru siguranța oferită de-a lungul turneului.

În acest context, conform presei britanice, conducătorii clubului din Manchester au încredere totală în noul antrenor, astfel că sunt dipuși să plătească 30 de milioane de lire sterline în schimbul fundașului central.

Dacă mutarea se va realiza, atunci Harry Maguire va avea șanse foarte mici să mai prindă postul de titular, luând în considerare și numeroasele greșeli comise în acest sezon.

„Ten Hag va avea nevoie la United de doi fundași tehnici și rapizi. Nu știu dacă Maguire și Lindelof se încadrează aici, dar Lisandro Martinez cu siguranță e o alegere bună, a demonstrat la Ajax”, a declarat Hans Kraay, fost fotbalist olandez și bun prieten cu Erik Ten Hag.

Lisandro Martinez este un jucător excelent, e genul de fotbalist pe care îl vrei titular, pot vorbi foarte multe despre fotbal cu el.

- Erik ten Hag

Manchester United, sezon de coșmar 

Situată doar pe locul 6 în Premier League cu o etapă înainte de final, United are parte de cel mai modest sezon din punct de vedere defensiv din istoria clubului. 

În cele 37 de meciuri jucate până acum, „diavolii roșii” au primit 56 de goluri, marcând doar cu unul mai mult.

Harry Maguire, căpitanul echipei, a fost găsit vinovat de fanii clubului pentru sezonul sub așteptări, situația ajungând până la amenințări cu bombă. 

Nici Raphael Varane, adus vara trecută de la Real Madrid, nu a impresionat pe Old Trafford, astfel că vor avea loc schimbări importante în lot, odată cu venirea lui Erik ten Hag.

Citește și alte știri despre fotbalul internațional:

Acord Juventus - Pogba! Francezul revine la echipa care l-a vândut pentru 105 milioane de euro

Mircea Lucescu a dezvăluit campionatul de top în care vrea să antreneze după ce pleacă de la Kiev: „Fotbalul e spectaculos și atmosfera e fantastică”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează