INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

Erik ten Hag e sfătuit de un nume uriaș să nu se ducă la Manchester United

Erik ten Hag/ foto: Imago
Erik ten Hag/ foto: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 29 martie 2022 10:29 / Actualizat marti, 29 martie 2022 10:44

Erik ten Hag (52 de ani), tehnicianul lui Ajax, este favorit să devină noul antrenor al lui Manchester United, din vară. Cu toate acestea, olandezul a fost sfătuit să nu accepte oferta „diavolilor”, chiar de un fost antrenor al echipei de pe Old Trafford, Louis Van Gaal (70 de ani).

Actualul selecționer al Țărilor de Jos, Van Gaal, a pregătit-o pe Manchester United în perioada 2014-2016, reușind să câștige o Cupă a Angliei. După doar două zile de la câștigarea trofeului, antrenorul olandez a fost dat afară de șefii de pe Old Trafford.

FRANJURI în repriza a doua! După 45 de minute ideale, România a clacat în Israel ca o echipă mică
ISRAEL - ROMÂNIA 2-2
FRANJURI în repriza a doua! După 45 de minute ideale, România a clacat în Israel ca o echipă mică

Erik ten Hag, sfătuit de Van Gaal să refuze Manchester United

„Cred că ten Hag este un antrenor grozav! Un asemenea tehnician este bun pentru Manchester United, dar vorbim acolo despre un club comercial. Unele alegeri din cariera de antrenor sunt foarte dificile. Totuși, ar trebui să aleagă un club de fotbal, nu un club comercial”, a spus Van Gaal, potrivit The Sun.

Erik ten Hag, favorit să devină antrenor la Manchester United

Conducerea lui Manchester United a avut mai mulți antrenori pe listă, iar în urma mai multor cercetări amănunțite, ten Hag a devenit favorit să îi preia pe „diavoli” din vară. Tehnicianul mai are contract cu Ajax până în 2023, astfel că englezii ar trebui să negocieze mai întâi cu conducerea „lăncierilor”. Potrivi The Sun, Pochettino a fost principalul contracandidat al antrenorului olandez.

Șefii de pe Old Trafford au fost convinși de rezultatele lui ten Hag la Ajax, și vor să îi ofere un contract valabil pe 5 ani. Aceștia consideră că olandezul este antrenorul potrivit pentru a o duce din nou pe Manchester United în topul fotbalului englez și european.

Potrivit presei britanice, „diavolii” vor să semneze cu ten Hag înaintea finalului actualei stagiuni, pentru a face împreună strategia de transferuri din vară. Conducerea lui Manchester United consideră că prin aducerea tehnicianului de la Ajax ar putea atrage jucători importanți pe Old Trafford.

2 titluria câștigat ten Hag cu Ajax, în 2018-2019 și 2020-2021

Citește și:

Zlatan Ibrahimovic alimentează controversele despre Balonul de Aur: „Astea sunt trofee politice! E mai ușor să le acorde unui Mr. Nice Guy”

Bonucci vrea să schimbe sistemul de calificare la Mondial: „E absurd, o adevărată grozăvie”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează