INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BORUSSSIA DORTMUND

Ce ascunde Erling Haaland? I-a cerut clubului Borussia Dortmund să păstreze tăcerea de teamă că ar putea rata un mare transfer!

Erling Haaland/ foto: Imago Images
Erling Haaland/ foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 aprilie 2022 15:17 / Actualizat sambata, 16 aprilie 2022 16:32

Erling Haaland, (21 de ani), atacantul Borussiei Dortmund, nu ar fi la capacitate maximă, după ce a a suferit o nouă accidentare, pe 29 martie, în partida dintre Norvegia și Armenia, scor 9-0.

Îngrijorat că problemele medicale tot mai dese din ultimul timp i-ar putea afecta un posibil transfer în vară, norvegianul ar fi cerut conducerii lui Dortmund să nu mai dezvăluie public natura accidentărilor sale, conform Sport1. În acest sezon, Haaland a ratat nu mai puțin de 16 partide din cauza accidentărilor.

Refuzul categoric al unui miliardar al României: „Cum să ajut Dinamo?! Nu-mi permit să spun că fac echipă”
PRIETENII LUI OVIDIU
Refuzul categoric al unui miliardar al României: „Cum să ajut Dinamo?! Nu-mi permit să spun că fac echipă”

Haaland, îngrijorat din cauza accidentărilor

Potrivit jurnaliștilor germani, Haaland se teme că informațiile privind problemele sale medicale ar putea speria echipele care îl doresc, iar un transfer la un club gigant ar putea fi în pericol. Atacantul norvegian ar fi în atenția lui Manchester City, Real Madrid și Barcelona, care l-ar putea transfera în schimbul a 75 de milioane de euro, conform clauzei dintre jucător și clubul Borussia Dortmund.

Conform sursei menționate, cerea lui Haaland pentru șefii de pe „Signal Iduna Park” ar fi fost respectată. În ianuarie, când norvegianul a suferit o accidentare serioasă, cubul nu a oferit detalii specifice despre problemele acestuia. Atunci, Dortmund a anunțat doar că scandinavul are probleme musculare.

În acest moment, Haaland are probleme la gleznă, după cum a anunțat chiar antrenorul său, Marco Rose. Accidentarea l-a făcut pe atacantul scandinav să iasă la pauza meciului dintre Norvegia și Armenia. 

„Nu îl putem forța să facă ceva împotriva voinței sale. În acest moment, este imposibil pentru el să nu aibă dureri. Mi-au trimis o poză cu glezna sa, care era îndoită. Ceva trebuie să se fi rupt acolo”, a spus Rose, conform sursei menționate.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Situație nemaivăzută în meciul lui Inter » Un fotbalist a fost schimbat, după ce nu a reușit să își scoată cercelul din ureche

De teama retrogradării, antrenorul din Ligue 1 le-a cerut fotbaliștilor să nu mai postească în Ramadan!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
cris4co
cris4co  •  16 Aprilie 2022, 17:25

Ascunde 3 METRI...E o Namila...si din aceasta cauza nu are adversar...ia la fuga pe oricine...asta il face cel mai scump transfer...dar nu merita si nici nu e CORECT...Ce ar fii sa-si faca Rapid o echipa numai cu NAMILE de-astea?!!! Ar fii CORECT?

861553623922104
Gigel Borcanel  •  16 Aprilie 2022, 16:39

Ne-am săturat de telenovela cu frumosul ăsta.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close