INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

Situație nemaivăzută în meciul lui Inter » Un fotbalist a fost schimbat, după ce nu a reușit să își scoată cercelul din ureche

foto: Captură Twitter
foto: Captură Twitter

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 aprilie 2022 14:13 / Actualizat sambata, 16 aprilie 2022 15:41

Inter a câștigat în deplasare cu Spezia, scor 3-1, în etapa #33 din Serie A. Cel care a ieșit în evidență a fost M'Bala Nzola, atacantul gazdelor, care a jucat însă doar 3 minute.

Angolezul a început partida pe banca de rezerve, dar a fost introdus în minutul 60 de către antrenorul Speziei, Thiago Motta. 3 minute mai târziu, arbitrul a observat că Nzola are un cercel în ureche și i-a cerut acestuia să îl scoată. Atacantul a încercat, însă nu a reușit, iar în minutul 70 a fost nevoit să părăsească terenul.

Inter, victorie cu Spezia

Împotriva Speziei, Inter a deschis scorul prin Brozovic, după o jumătate de oră de joc. Mijlocașul croat a trimis perfect cu piciorul drept, după o centrare a lui D'Ambrosio. „Nerrazurii” și-au majorat avantajul la 3 minute după înlocuirea lui Nzola, prin Lautaro, care a marcat în urma unui meleu în careul gazdelor. 

Ce au făcut stranierii » George Pușcaș, „dublă” pentru Pisa
LIVEBLOG
Ce au făcut stranierii » George Pușcaș, „dublă” pentru Pisa

Spezia a redus din diferență în minutul 88, prin Maggiore, care a trimis imparabil la vinclu. Sanchez a restabilit însă avantajul de 2 goluri, cu un șut plasat, în prelungirile partidei (90+2). După această victorie, Inter a urcat pe locul doi, cu 69 de puncte, două pai puține decât liderul Milan. „Rossonerii” au însă un meci în plus față de rivala din oraș.

Podiumul este completat de Napoli, cu 66 de puncte în 32 de partide jucate. După înfrângerea cu Inter, Spezia a rămas pe locul 15 în Serie A, cu 33 de puncte.

VIDEO. Rezumat Inter - Spezia 3-1

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

PSG a pus ochii pe un star de la Real Madrid » Al-Khelaifi, pregătit să plătească o sumă uluitoare!

Julian Nagelsmann, dezvăluiri cutremurătoare după eliminarea lui Bayern din Liga Campionilor: „Când primești 450 de amenințări cu moartea nu e ușor”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează