INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

De teama retrogradării, antrenorul din Ligue 1 le-a cerut fotbaliștilor să nu mai postească în Ramadan!

Pascal Dupraz // foto: Imago Images
Pascal Dupraz // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 aprilie 2022 14:41 / Actualizat sambata, 16 aprilie 2022 15:45

Pascal Dupraz (59 de ani), antrenorul lui St. Etienne, le-ar fi cerut jucătorilor să înceteze postul de Ramadan, în condițiile în care „verzii” ocupă primul loc retrogradabil din Ligue 1, cu doar 7 etape înainte de finalul sezonului.

Săptămâna trecută, St. Etienne a fost umilită în deplasarea de la Lorient, 2-6. Cu 7 etape înainte de finalul sezonului, echipa antrenată de Pascal Dupraz ocupă locul 18 în Ligue 1, primul retrogradabil, având 27 de puncte, unul mai puțin decât Clermont, următoarea clasată.

În urma acelui eșec, Pascal Dupraz le-ar fi cerut jucătorilor musulmani din lot să nu mai postească. Luna aprilie este luna Ramadanului pentru musulmani, o perioadă în care este interzis să mănânci și să bei, inclusiv apă, de când răsare soarele până când apune.

Refuzul categoric al unui miliardar al României: „Cum să ajut Dinamo?! Nu-mi permit să spun că fac echipă”
PRIETENII LUI OVIDIU
Refuzul categoric al unui miliardar al României: „Cum să ajut Dinamo?! Nu-mi permit să spun că fac echipă”

Antrenorul lui St. Etienne le-ar fi cerut jucătorilor musulmani să renunțe la post

Informația a fost dezvăluită de L'Equipe și preluată de GFFN. Lotul lui St. Etienne este compus în mare parte din musulmani, cu jucători din țări precum Senegal, Guinea, Mali, Camerun, Tunisia și Algeria.

Mohamed Toubache-Ter, fost responsabil cu comunicarea la clubul Angers, susține că Dupraz le-ar fi sugerat jucătorilor să renunțe la post doar în zilele de meci, astfel încât să fie la 100% din capacitatea fizică la orele partidelor.

St. Etienne va juca astăzi, începând cu ora 18:00, cu Brest, în etapa 32 din Ligue 1. În ultimele etape al sezonului, „verzii” vor întâlni două dintre primele 4 clasate, pe Monaco acasă și pe Rennes în deplasare.

Pascal Dupraz a fost angajat de St. Etienne în decembrie 2021. „Verzii” au câștigat 6 dintre cele 16 meciuri jucate sub comanda sa, 3 meciuri s-au încheiat la egalitate iar 7 au fost înfrângeri.

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

PSG a pus ochii pe un star de la Real Madrid » Al-Khelaifi, pregătit să plătească o sumă uluitoare!

Ancelotti e contestat chiar de un fost atacant de la Real Madrid: „Foarte, foarte norocos. Nu a dezvoltat un jucător în toată cariera”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
209755516606440
Dan Man  •  16 Aprilie 2022, 17:26

Asta se intampla cand ai juma de lot mardelici si tetedagneau sau abdergadari.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează