INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  NORVEGIA - ȚĂRILE DE JOS 1-1

La cuțite pentru Haaland! City și United se luptă pentru semnătura atacantului norvegian

La cuțite pentru Haaland! City și United se luptă pentru semnătura atacantului norvegian //  sursa foto: Imago
La cuțite pentru Haaland! City și United se luptă pentru semnătura atacantului norvegian // sursa foto: Imago

Articol de - Publicat joi, 02 septembrie 2021 09:52 / Actualizat joi, 02 septembrie 2021 10:39

Manchester City și Manchester United și-l dispută mai nou pe atacantul care i-a adus un punct Norvegiei miercuri seară. Pep Guardiola nu concepe să-l rateze pe Erling Haaland, cum a pățit cu Cristiano Ronaldo.

Erling Haaland a strălucit și miercuri, la națională, așa cum o face aproape etapă de etapă, în Bundesliga. Cu golul marcat i-a adus Norvegiei un punct în duelul cu Țările de Jos (1-1), dar putea să fie chiar victorie dacă, în repriza secundă, balonul expediat de el nimerea cadrul porții și nu bara din dreapta portarului advers. 

Haaland, principala țintă a lui City și United

The Sun scrie că Haaland e principalul obiectiv al celor două echipe din Manchester, City și United, pentru sezonul viitor. Și mai anunță că, din informațiile reporterilor săi, Pep Guardiola nu mai e dispus să piardă încă un duel cu rivala locală pentru un jucător. 

City, se știe, a fost prima care l-a ofertat pe Cristiano Ronaldo. Însă i-a oferit doar un an de contract. United a intrat prompt pe fir, a plusat, propunându-i două sezoane, iar portughezul s-a întors după 12 ani pe "Old Trafford". 

Haaland pare o țintă la îndemâna ambelor cluburi. În contractul cu Borussia Dortmund, atacantul de 21 de ani are o clauză de reziliere pentru 2022, cifrată la 75 de milioane de euro. Problema e că întreg „pachetul”, cu tot cu salariu și diferite bonusuri, face peste 500 de milioane de euro, potrivit germanilor de la Bild. 

„Doar trei cluburi și-l permit pe Haaland”

Cel mai bine vândut ziar din Europa a și anunțat deunăzi: „Pokerul pentru Haaland a început. Doar trei cluburi și-l permit!”. Al treilea ar putea fi PSG, dacă îl va pierde în cele din urmă peMbappe.

63 de goluria dat Haaland în 64 de meciuri jucate pentru Borussia Dortmund

27 de goluri6 assisturi și 27 de ocazii create a bifat norvegianul sezonul trecut, în 28 de meciuri la Dortmund

130 de milioanede euro e cota de piață a lui Haaland pe transfermarkt.de

E o adevărată figură în Bundesliga. Dar mă tem că viitorul lui e într-un alt campionat. La ce cifre circulă în jurul lui, mă tem că nu-l vom mai vedea multă vreme în campionatul nostru
- Karl-Heinz Rummenigge, fost director executiv Bayern

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Gest violent al lui Ronaldo, în seara în care a intrat definitiv în istorie! Twitter-ul „a erupt”: „Ăsta e GOAT-ul vostru?!”

Barcelona a ales succesorul lui Messi » Fotbalistul care va prelua tricoul cu numărul 10

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
118678163542371
Dan Dumitrescu  •  02 Septembrie 2021, 14:00

Comentatorul Digi al meciului Norvegia-Olanda de scremea din răsputeri să pronunțe noua denumire a țării lalelelor, jucătorii ba erau batavi, ba portocale mecanice, ba neerlandezi, ba nederlandezi, evitând să le spună olandezi, așa cum limba română a statuat de secole. Toată tarasenia a fost provocată de o decizie tâmpită, tipică olandezilor, de a schimba numele țării, chipurile considerată ca o Sodoma a Europei, țara drogurilor și prostituției. Oare schimbând numele vor dispărea și viciile?!

ripensistu
ripensistu  •  02 Septembrie 2021, 13:04

De ce tot e atata disperare sa plece? Prea tot lingusiti astea 3 echipe, ce e atat de anormal incat sa ramana toata cariera la BVB? Doar ele merita jucatori buni, celelalte sint degeaba sau cum?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează