INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ALBANIA - UCRAINA 1-4

Eșec usturător la "națională" pentru noul transfer al lui FCSB

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 iunie 2018 18:45

Kamer Qaka (23 de ani), noul transfer al celor de la FCSB, a jucat mai bine de o oră în înfrângerea pe care Albania a suferit-o în fața Ucrainei, scor 1-4.

Mijlocașul a intrat pe teren în minutul 26 în locul lui Ramadani, la scorul de 0-0, iar cinci minute mai târziu ucrainenii au deschis scorul prin Konoplyanka. După alte 5 minute Yarmolenko a majorat diferența și tot el a fost cel care a stabilit scorul pauzei în prelungirile primei părți.

După revenirea de la cabine, albanezii au încercat să marcheze golul de onoare, însă reușita acestora a venit abia în minutul 89 prin Ndoj. În ultimul minut, Konoplyanka a stabilit scorul final.

Qaka a semnat un contract pe 5 ani cu formația roș-albastră. Așa cum obișnuiește în cele mai multe cazuri, Gigi Becali i-a fixat albanezului de 23 de ani o clauză de reziliere uriașă: 20 de milioane de euro.

Fotbalistul venit de la CSM Poli Iași în schimbul a 450.000 de euro (85% din drepturile federative ale jucătorului) va purta numărul 92, același pe care l-a avut și la Iași.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (1)
valyomanyd
valyomanyd  •  03 Iunie 2018, 21:13

Bine ma jurnalistule :)) Sa intelegem ca viitorul Fecesebist e de vina ? :))Deci, dupa ce a intrat in teren, Albania a luat gol :)) El era in poarta si a gafat ? :))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează