INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ESPANYOL BARCELONA

Espanyol a făcut anunțul, Gâlcă pleacă de la formația catalană!

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 mai 2016 15:04

Costel Gâlcă s-a întâlnit azi cu președintele lui Espanyol, Chen Yansheng și au ajuns la un acord pentru rezilierea contractului. 

Tehnicianul român a preluat echipa în decembrie 2015 și și-a îndeplinit obiectivul de a salva de la retrogradare formația spaniolă. 

Clubul a făcut oficială despărțirea de Gâlcă cu un comunicat pe site-ul clubului. Dumitru Uzunea și Julian Jimenez, secunzii antrenorului vor pleca și ei.
galca

"Clubul a decis să nu înceapă negocierile pentru reînnoirea contractului care se încheie pe 30 iunie. Espanyol mulțumește staff-ului pentru profesionalismul și devotamentul său. Gâlcă și secunzii săi și-au îndeplinit obiectivul trasat în ultima parte a sezonului.

Într-un sezon complicat la nivel sportiv, Gâlcă și staff-ul lui au îndeplinit obiectivul de a menține echipa în prima ligă spaniolă, demonstrându-și permanent devotamentul față de club.

Espanyol îi e dorește succes lui Gâlcă în fața noilor provocări pe care le va avea".

Pe site-ul oficial al clubului e anunțată, pentru săptămâna viitoare, o conferință de presă în care tehnicianul român își va lua rămas bun de la fani.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (14)
sibelius
sibelius  •  27 Mai 2016, 18:44
Postat de jalabert pe 27 Mai 2016, 17:37

galca este un antrenor mediocru inca dar e genul de om care progreseaza lent dar sigur. daca dovedea ca e bun se bateau cluburile pe el. asa insa a ramas somer. nu complicati lucruri simple si evidente.

Pe la 80 de ani va fi pregatit sa antreneze.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  27 Mai 2016, 18:12
Postat de larus pe 27 Mai 2016, 16:50

Întrebarea este: este Espanyol o "formatie catalana" ? Sau anticatalana ?

Se numeste "Espanyol", anticatalana, asadar. O arata si pe teren.

balauru48
balauru48  •  27 Mai 2016, 18:10
Postat de valiro pe 27 Mai 2016, 16:31

Eu cred ca inventezi, a pierdut cu scoruri de 5-7 la zero cu Barcelona sau real. Zi to o echipa care a luat mai putine de la Barcelona sau Real in cele 2 meciuri... in afara de Atletico, desigur. Nu uita ca Espanyol e printre putinele echipe din Spania care a facut egal Cu Barcelona.

real-espanol 6-0, espanol-sociedat 0-5, espanol-betis 0-3, las palmas-espanol 4-0, barcelona-espanol 5-0. cred ca e destul sa iei 20 in 5 meciuri si sa nu dai niciunul :))

Vezi toate comentariile (14)
Comentează