INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ESPANYOL

Espanyol l-a demis pe tehnicianul Bartolome Marquez

Bartolome Marquez
Bartolome Marquez

Articol de GSP - Publicat luni, 01 decembrie 2008 00:00

Oficialii grupării Espanyol Barcelona l-au concediat duminică seara pe tehnicianul Bartolome Marquez din cauza rezultatelor dezamăgitoare din campionat, acolo unde formaţia catalană ocupă locul 17, informează AFP.

Anunţul demiterii lui Marquez a venit la scurt timp după ce Espanyol a fost învinsă pe teren propriu de Sporting Gijon, scor 1-0, într-o partidă contând pentru etapa a 13-a din Primera Division. În urma acestui rezultat, gruparea catalană, care a obţinut o singură victorie în precedentele 11 meciuri, a coborât pe poziţia a 17-a în campionat, ierarhie unde după 13 etape a acumulat 12 puncte.

Bartolome "Tintin" Marquez fost numit la începutul lunii iunie în funcţia de antrenor principal al lui Espanyol, acesta înlocuindu-l atunci pe Ernesto Valverde.

Conducera clubului spaniol a anunţat că în următoarele 48 de ore va fi anunţat numele noului antrenor, iar publicaţiile sportive notează că cele mai mari şanse de a prelua postul rămas vacant după concedierea lui Marquez le au Luis Fernandez, Miroslav Djukic şi Jose Manuel Esnal.

NewsIn

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close