INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ESPANYOL - REAL MADRID 2-1

Șoc pentru Real Madrid! „Albii” pleacă învinși din Catalonia

ESPANYOL - REAL MADRID 2-1 // foto: Guliver/gettyimages
ESPANYOL - REAL MADRID 2-1 // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 octombrie 2021 19:17 / Actualizat duminica, 03 octombrie 2021 21:19

Real Madrid, vicecampioana din La Liga, a fost învinsă de Espanyol în etapa 8 a campionatului, scor 1-2.

Forma slabă a echipei pregătite de Carlo Ancelotti continuă. După eșecul-șoc cu Sheriff Tiraspol din Liga Campionilor, pentru Real Madrid a venit și prima înfrângere din campionat în acest sezon. „Los blancos” au fost îngenuncheați în Catalonia de către nou-promovata Espanyol, care a obținut astăzi a doua victorie a sezonului.

Real Madrid, învinsă de Espanyol

Scorul a fost deschis chiar de Raul de Tomas, fostul atacant al celor de la Real Madrid, care a finalizat din fața porții după ce l-a depășit pe Lucas Vazquez.

Real Madrid a căutat, fără succes, egalarea, dar golul a venit tot în poarta lor. În minutul 60, Aleix Vidal, ex-Barcelona, l-a ridiculizat pe Nacho, căruia i-a trimis mingea printre picioare, și l-a învins pe Thibaut Courtois.

Până la final, Real a lovit prin Karim Benzema, în minutul 71, la capătul unei acțiuni individuale superbe. Totuși, Real Madrid nu a avut puterea de a egala până la final.

În ciuda eșecului, Real Madrid rămâne lider, cu 17 puncte, la egalitate cu Atletico Madrid și la un punct în fața celor de la Real Sociedad. Ce îi menține pe „albi” pe primul loc este golaverajul.

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Revenire de clasă! Alexandru Maxim, „dublă” în doar al doilea meci al sezonului

Vedetele lui PSG, blocate de ultrași în parcarea stadionului după eșecul cu Rennes

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
zorrozabal
zorrozabal  •  03 Octombrie 2021, 20:53

S-au gripat motoarele Kroos si Modric!Alava ala e expirat!Macar nu au dat o caruta de bani pe el,cum au dat pe Hazard-alt expirat!

valyomanyd
valyomanyd  •  03 Octombrie 2021, 20:35

"In ciuda victoriei" ???

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close