INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ESPANYOL - REAL MADRID 2-1

Carlo Ancelotti, discurs vehement după a doua înfrângere la rând a lui Real Madrid: „Cel mai prost meci! Meritam să pierdem”

Carlo Ancelotti / FOTO: Guliver/GettyImages
Carlo Ancelotti / FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 04 octombrie 2021 07:53 / Actualizat luni, 04 octombrie 2021 09:28

După înfrângerea șocantă din Liga Campionilor, 1-2 cu Sheriff Tiraspol, Real Madrid a făcut și în La Liga un pas greșit, spre nemulțumirea lui Carlo Ancelotti.

După 1-2 pe terenul lui Espanyol, prima înfrângere din acest sezon din Spania, Carlo Ancelotti, antrenorul italian al lui Real Madrid, a avut un discurs dur la conferința de presă și a explicat ce greșeli au făcut jucătorii săi.

Carlo Ancelotti, reacție dură după Espanyol – Real Madrid: „Cel mai prost meci”

„A fost cel mai prost meci al nostru! Înfrângerea nu este un accident pentru că meritam să pierdem. Am jucat rău și nu sunt multe de spus. Trebuie să schimbăm atitudinea pe care am avut-o în această săptămână. 

Suntem îngrijorați pentru că este a doua înfrângere consecutivă, iar acest club nu este obișnuit așa. Trebuie să remediem această situație, să corectăm erorile pe care le-am făcut și în acest meci.

Am început meciul cu o idee, dar s-a schimbat după ce am primit primul gol. Nu am fost capabili să ne menținem calmul. Jucătorii s-au poziționat prost, atât cu mingea, cât și fără minge. Echipa a fost dezordonată! 

Trebuie să rezolvăm asta. Am vorbit cu jucătorii și ei sunt de acord. Nu am fost agresivi, am pierdut multe dueluri și nu am jucat vertical”, a declarat Carlo Ancelotti la conferința de presă, citat de Mundo Deportivo.

După 8 etape, Real Madrid e lider în La Liga, cu 17 puncte. Echipa lui Ancelotti e la egalitate de puncte cu rivala Atletico Madrid, dar are un golaveraj mai bun. Barcelona e pe 9, cu 12 puncte în 7 etape.

5victorii, două egaluri și o înfrângere are Real Madrid în acest sezon din La Liga, Are cel mai bun atac din campionat (20 de goluri marcate).

VIDEO Real Madrid, învinsă de Espanyol, 1-2

Citește mai multe știri din fotbalul internațional

River - Boca, după 582 de zile cu spectatori! Lacrimile lui Gallardo + jucătorii lui River au ținut „un minut de reculegere” pentru oaspeți, după ce i-au bătut cu 2-1

Pep Guardiola, prins în Pandora Papers: ce sumă e acuzat că a ascuns într-un cont nedeclarat din Andorra

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează