INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ȚĂRILE DE JOS

Supraviețuitorul » Portarul lui Waalwijk a mai trecut printr-o dramă în 2014! Ce a pățit batavul

Portarul lui RKC Walwijk, Etienne Vaessen. Foto: Instagram +18   FOTO
Portarul lui RKC Walwijk, Etienne Vaessen. Foto: Instagram

Articol de - Publicat luni, 02 octombrie 2023 15:21 / Actualizat luni, 02 octombrie 2023 15:21

Etienne Vaessen (28 de ani) a fost rănit acum 9 ani, la MediaMarkt din Breda, de un hoț de magazine și înjunghiat între coaste: „N-am simțit nimic atunci, probabil din cauza adrenalinei. Acel episod grav m-a făcut însă mai puternic”.

  • CONTEXT: Portarul lui RKC Walwijk, Etienne Vaessen (28 de ani), a fost la un pas de moarte după o ciocnire cu atacantul lui Ajax, Brian Brobbey (21). El a fost resuscitat pe teren și transportat la spital. Meciul a fost abandonat în minutul 84 (la scorul de 2-3), iar Federația umează să ia o decizie în privința reluării sau a rejucării lui din primul minut. Anunțul urmează să fie făcut în cursul zilei de astăzi sau în această săptămână, cel târziu.

Fotbalul din Țările de Jos a fost în stare de șoc sâmbătă. Etienne Vaessen, portarul lui Waalwijk, și-a pierdut cunoștința, după o teribilă ciocnire cu atacantul lui Ajax, Brian Brobbey (21 de ani), în urma căreia a rămas inert pe gazon. Goalkeeperul a trebuit să fie resuscitat pe teren, jucătorii făcând un zid în jurul lui, pus la adăpostul unor prelate aduse pe teren.

Boom în cupele europene! UEFA și ECA plănuiesc 3 divizii în Europa în viitorul apropiat! Cu retrogradări și promovări între ele
UEFA
Boom în cupele europene! UEFA și ECA plănuiesc 3 divizii în Europa în viitorul apropiat! Cu retrogradări și promovări între ele

Portarul lui RKC Waalwijk, Etienne Vaessen, se simte un pic mai bine

Portarul de 28 de ani și-a revenit, a fost luat cu targa și transportat la spital pentru investigații detaliate și duminică după-amiază i s-a dat drumul acasă. 

„E receptiv, dar nu-și poate aminti incidentul”, a declarat Frank van Mosselveld, membru în consiliul de administrație al lui RKC Waalwijk. 

Colegul lui Vaessen, atacantul Michiel Kramer, a anunțat că Etienne se simte un pic mai bine și n-are nicio leziune sau hemoragie la cap: „Niciodată nu-ți dorești să vezi asemenea drame. Au fost cazurile lui Nouri și Eriksen. Eram cu toții șocați de starea lui”.

Portarul lui RKC Walwijk, Etienne Vaessen, a trebuit să fie reanimat. Foto: Imago Images
Portarul lui RKC Walwijk, Etienne Vaessen, a trebuit să fie reanimat. Foto: Imago Images
Portarul lui RKC Walwijk, Etienne Vaessen, a trebuit să fie reanimat. Foto: Imago Images
Dramă pe gazon în Waalwijk - Ajax. Foto: Imago Images
Dramă pe gazon în Waalwijk - Ajax. Foto: Imago Images
+14 FOTO

VIDEO. Dramă pe gazon în Waalwijk - Ajax. Etienne Vaessen a trebuit să fie reanimat

  • Ciocnirea violentă între Etienne Vaessen și Brian Brobbey poate fi văzută de la minutul 8:29

Portarul lui RKC Walwijk, Etienne Vaessen, a mai trecut printr-o dramă în 2014

Presa batavă a dezvăluit un alt accident cumplit suferit de Vaessen, din care a scăpat fără a-i fi pusă viața în pericol. În 2014, când era angajat la MediaMarkt din Breda, a alergat în magazin după un hoț, care l-a înjunghiat, băgând cuțitul între coastele lui Etienne! 

A stat mai multe zile internat și i s-a pus o drenă în plămânul afectat.

186 de prezențeîntre buturi are Etienne Vaessen la Waalwijk. A primit 300 de goluri și a ținut în 40 de partide poarta neatinsă

„Pe moment n-am simțit nimic, probabil că era din cauza adrenalinei, dar am văzut cum brațul mi-era acoperit tot de sânge”, povestea actualul goalkeeper. Timp de câteva luni a avut coșmaruri noaptea, iar ziua era anxios. După ce s-a vindecat complet, portarul a semnat în iulie 2015 primul său contract de profesionist, cu RKC Waalwijk: „Acel episod grav m-a făcut însă mai puternic”.

Acum este foarte important ca Etienne să poată să se recupereze în liniște în următoarele ore și zile. Este conștient și comunică bine! 

- comunicatul lui RKC Waalwijk

Citește și:

Tremură FCSB? » 3 informații alarmante pentru roș-albaștri

Costel Gâlcă, aproape demis în Polonia după ce a atacat frontal conducerea clubului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează