INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AC MILAN

Eto'o negociază cu AC Milan! Pleacă de la Barcelona?

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 februarie 2009 00:00

Atacantul camerunez intenţionează să o părăsească pe Barcelona în vară pentru a da curs propunerii pe care o are din partea lui AC Milan. Reprezentantul jucătorului au purtat deja o rundă priliminară de negocieri cu oficialii de pe San Siro, iar primele semnale dinspre Milano sînt pozitive.

Eto'o a respins deja o ofertă de prelungire a contractului scandet în 2010, iar Gazzetta dello Sport dă  ca certă separarea dintre atacant şi FC Barcelona. Jurnaliştii italieni se bazează inclusiv pe o declaraţie a golgeterului african, care a lăsat să se înţeleagă că nu vrea să mai rămînă pe Camp Nou.

"Dacă rămîn sau nu la Barcelona? Am luat deja o decizie în ceea ce priveşte viitorul meu, dar acum nu pot să spun nimic. Nu îmi plac jucătorii care jură credinţă veşnică unei echipe, dar pleaca la prima ofertă mai bună pe care o primesc. Echipa mea de suflet e Mallorca, Barcelona este clubul pentru care muncesc în acest moment" a spus Eto'o într-un interviu acordat publicaţiei franceze Sportweek.

Eto'o, care a marcat 23 de goluri în acest sezon pentru Barcelona doar în Primera Division, a fost deranjat de afirmaţiile făcute de Guardiola la începutul sezonului. Tehnicianul catalan declarase atunci că nu se bazează pe serviciile camerunezului, dar a fost convins de prestaţiile acestuia din perioada de pregătire să îl păstreze în lot.

Playtech: Ramona Olaru a divulgat SECRETUL Mykonosului. Ce fac româncele când vin miliardari cu iahtul acolo: ”Da, asta se întâmplă”


Comentarii (10)
 •  18 Februarie 2009, 21:03

Ce-mi plac fanii frustrati de la Barcelona !!!! Tot timpul plang si acuza !!!! Numarati toate trofeele din vitrina !!!! Campionat, Copa Del Ray, Cupe Europene !!! Barca e club mare nimic de spus dar sa blamezi tot timpul Real''ul e un comportament de gradinita ! Au un sezon bun, fara jucatori accidentati ,bravo lor !!! Si in plus tot felul de specialisti, clar vazatori ! Ei vad cine vine si cine pleaca ! Ramai masca dar asa-i romanu poet si bun la toate ! Mai ales la dat din gura ! HALA MADR

 •  18 Februarie 2009, 19:12

Barcelona e unul din cele mai stabile cluburi dpdv finaciar in momentele astea in care criza economica afecteaza si fotbalul. Realul e clubul care se imprumuta pe la banci ca sa aiba bani sa il cumpere pe C. Ronaldo (care nici la degetul mic al lui Messi nu e). Stati linistiti ca daca E'Too nu semneaza prelungirea contractului, nu ramane Barca descoperita. Villa e cel mai probabil inlocuitor si e cel putin la fel de bun.

 •  18 Februarie 2009, 18:35

Madalin,ziarele din madrid dezinformeaza intr-un mod absolut ridicol,adevarat.totusi,stirea apare atat in elmundodeportivo cat si in sport,care sant ziare catalane.+gazzetta,bineinteles,care de obicei scriu stiri verificate.oricum,ramane de vazut ce va intampla.eu cred ca barca il va vinde pe eto'o pentru ca vad de cateva luni ca se discuta mult in sport si elmundodeportivo despre villa(eram surprins atunci,acum incep sa inteleg de ce). villa la barca,benzema la madrid.eto'o la milan.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează