INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  UCRAINA - ANGLIA

Cum a spulberat-o Anglia pe Ucraina » Premieră în istoria Europenelor!

EURO 2020. 3 goluri cu capul a dat Anglia cu Ucraina (4-0), în „sferturi”, fiind prima echipă care reușește acest lucru într-un meci în istoria Europenelor.
EURO 2020. 3 goluri cu capul a dat Anglia cu Ucraina (4-0), în „sferturi”, fiind prima echipă care reușește acest lucru într-un meci în istoria Europenelor.

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 iulie 2021 23:54

EURO 2020. 3 goluri cu capul a dat Anglia cu Ucraina (4-0), în „sferturi”, fiind prima echipă care reușește acest lucru într-un meci în istoria Europenelor!

Pe Olimpico din Roma, Anglia s-a distrat cu naționala lui Andrei Șevcenko. Ucraina nu a avut răspuns în fața britanicilor și se întoarce acasă după un parcurs neașteptat de bun la acest turneu final.

Cum a spulberat-o Anglia pe Ucraina » Premieră în istoria Europenelor!

Dintre cele 4 goluri marcate de englezi, 3 au venit în urma loviturilor de cap. Consecutiv, de altfel, după ce Kane, din cădere, a deschis scorul în minutul 4.

Celelalte reușite au venit în repriza a doua și au fost marcate, prin același procedeu, de Harry Maguire, Harry Kane, pentru „dublă”, și Jordan Henderson.

+25 FOTO

EURO 2020. Alte date captivante de la Ucraina - Anglia 0-4

  • 3 assisturi are Shaw la EURO pentru Anglia, doar Beckham are mai multe, 5. De asemenea, Shaw e al doilea jucător englez care dă două pase de gol într-un meci la EURO, după același Beckham (2000 vs Portugalia)
     
  • 62 de meciuri fără gol la națională avea Henderson până azi 
     
  • 4 goluri a marcat Anglia pentru prima dată la EURO din 2004, vs Croația 
     
  • 400+ minute fără gol primit are Pickford, performanță reușită la Campionatele Europene și de Casillas (de 2 ori), Van der Sar, Zoff, Neuer, Rui Patricio și Nikopolidis 
     
  • 2 goluri a dat Kane cu Ucraina, fiind primul jucător care reușește o „dublă” pentru Anglia în fazele superioare la EURO

Semifinalele Euro 2020:

  • Italia - Spania | marți, 6 iulie, de la ora 22:00 (Wembley, Londra) 
  • Anglia - Danemarca | miercuri, 7 iulie, de la ora 22:00 (Wembley, Londra)

Citește mai multe știri de la Euro 2020:

Gest extraordinar pentru fetița din galeria Germaniei, abuzată verbal la Euro 2020 » Mișcare de proporții pe internet

Kevin De Bruyne și-a explicat prestația cenușie cu Italia: „90 de minute, uimitor!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
cirus11
cirus11  •  04 Iulie 2021, 00:53

I-au dominat aerian dar nu o sa le mearga asta si cu Italia, sper ca nici cu Danemarca

Vezi toate comentariile (1)
Comentează