INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

EURO 2020 // Robert Moreno sugerează un conflict uriaș la naționala Spaniei: „Ar fi rău pentru toți”

Articol de - Publicat joi, 21 noiembrie 2019 17:13

Roberto Moreno, fostul selecționer al Spaniei, s-a întâlnit azi cu jurnaliștii iberici, dar nu a dorit să comenteze de ce Luis Enrique a pus condiția revenirii sale ca el să fie dat afară.

De nedespărțit din 2011, când i-a fost asistent peste tot, până în acest an, în luna martie, când Luis Enrique a renunțat la postul de selecționer pentru a fi alături de fiica sa Xana (bolnavă de cancer, a decedat în august), Lucho și Robert Moreno s-au transformat în dușmani.

După ce Luis Enrique a pus condiția ca Robert să fie dat afară pentru ca el să revină la națională (i-a reproșat că nu l-a sunat niciodată în perioada dificilă trăită de el și familia sa), Moreno le-a spus azi jurnaliștilor: „E mai bine să nu vorbesc, vreau ca totul să rămână între noi. Dacă o fac, ar fi rău pentru toți, mai ales pentru mine.

Citește și:

Scandal uriaș la nivel înalt: „Acest EURO nu se va mai repeta!” + Protestul Belgiei: „E o rușine”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează