INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  EURO

EURO în mai puține orașe?! Președintele UEFA anunță: „Suntem gata să facem asta” » Unde sunt probleme

Aleksander Ceferin // FOTO: Guliver/GettyImages
Aleksander Ceferin // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat duminica, 17 mai 2020 12:11

Aleksander Ceferin, președintele UEFA, confirmă că sunt probleme cu trei dintre cele 12 gazde ale turneului final al Europeanului din vara lui 2021. Roma, Bilbao și Copenhaga sunt cu semn de întrebare.

UEFA chiar se gândește la varianta organizării Euro în mai puține orașe. Nu în 12, cum era programat inițial. Amânarea turneului final cu un an, din 2020 în 2021, a declanșat alte probleme. Mai ales în țările puternic afectate de coronavirus, Italia și Spania. Dar și în alte părți, unde era făcut deja programul pentru 2021 pe acele stadioane. Pentru prima oară, președintele forului continental confirmă că sunt dificultăți și este posibil să se reducă numărul gazdelor. 

„În principiu, plănuim un EURO identic, așa cum l-am dorit de la început. Cu nouă orașe, totul e rezolvat. Cu trei sunt greutăți, discutăm în continuare", a afirmat Aleksander Ceferin pentru beIN Sports. „Suntem gata să organizăm acest campionat. În zece, nouă sau opt orașe".

Cele trei incertitudini ar fi Roma, Bilbao și Copenhaga. FRF a anunțat încă din martie, după decalarea Euro, că Bucureștiul nu va lipsi în 2021. Putând chiar primi mai multe meciuri.

4 meciuriar trebui să se dispute pe Arena Națională anul viitor, la Euro: trei în grupă și o optime de finală

VIDEO Bundesliga a revenit după două luni de pauză 

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Haos la Antwerp după plecarea lui Boloni! Încă un jucător se revoltă și vrea

Italienii pot relua antrenamentele de luni » Ce dată înaintează premierul Conte pentru reluarea Serie A

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
madalin_eivissa
madalin_eivissa  •  17 Mai 2020, 15:04

AR FI CEVA EXTRAORDINAR CA ROMÂNIA SA MAI PRIMEASCĂ CEVA MECIURI***NAȚIONAL ARENA A PRIMIT AURA EUROPEANA DEJA DE LA FINALA EUROPA LEAGUE 2012***

Vezi toate comentariile (1)
Comentează