INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA

Haos la Antwerp după plecarea lui Boloni! Încă un jucător se revoltă și vrea să renunțe: „Mi-a fost tată, nu doar antrenor!”

Ladislau Boloni este extrem de apreciat de jucătorii lui Antwerp
Ladislau Boloni este extrem de apreciat de jucătorii lui Antwerp

Articol de - Publicat duminica, 17 mai 2020 10:36

Mbokani e al doilea fotbalist care vrea să renunțe la Antwerp, după ce clubul flamand a anunțat plecarea lui Ladislau Boloni: „Cred că e un om extraordinar și un tehnician de top. Și nu s-a procedat corect cu el”

După trei ani, Loți Bölöni părăsește Antwerp, căreia i-a dat forță, încredere, valoare, devenind una dintre cele mai puternice echipe belgiene. 

  • Când Boloni a sosit la Antwerp, în iunie 2017, echipa de-abia promovase în elită, după mai mult de un deceniu în liga secundă.
  • A reușit un  loc 4, în 2019, cea mai bună clasare a lui Antwerp din ultimii 29 de ani!
  • Prima calificare și participare în cupele europene după 22 de ani!

Vestea plecării antrenorului i-a convins pe liderii vestiarului. Și ei vor să se despartă de club. Sinan Bolat a fost primul. 

Portarul turc promovat la Standard de Boloni, în 2009, și adus tot de el la Antwerp, a anunțat că nu și-a prelungit contractul și se transferă în această vară.

Iar Dieumerci Mbokani, și el campion cu Standard alături de român, le-a pus șefilor o condiție imposibil de îndeplinit pentru a nu rămâne: „Semnez doar dacă îmi oferiți doi ani în plus". Și el împlinește 35 în noiembrie.

„Boloni îmi cerea să vorbesc cu un jucător, dacă apărea vreo problemă"

Golgeterul congolez spune că renunțarea la tehnician lasă un gol profund. 

„Voi știți: Bölöni nu a fost numai un antrenor pentru mine. Mi-a fost tată. Am avut o relație bună încă de la Standard, chiar și în afara fotbalului. De exemplu, îi cunosc familia bine. Am discutat mult la echipă și, constant, îmi cerea să vorbesc cu jucătorul X sau Y, dacă apărea vreo problemă. Cred că e un om extraordinar și un antrenor de top. Și cred, la fel ca Sinan Bolat, că a fost o decizie greșită să fie lăsat să plece"
- Mbokani pentru cotidianul Gazet van Antwerpen

„El putea asigura stabilitate"

„Am terminat pe patru sezonul trecut, iar acum ne-a condus spre finala Cupei și eram în cursă pentru locul 2. În plus, formația trebuia împrospătată, el putea asigura stabilitate. Un tehnician nou o va lua de la zero. Îmi pare rău, dar nu s-a procedat corect".Aproape sigur, va semna în China, la Wuhan Zall, care îi propune și doi ani de contract, și salariu net mai bun decât la Antwerp. Pentru finalul carierei.

34 de goluria marcat Mbokani în 62 de meciuri jucate în două sezoane la Antwerp

Mesajul lui Erik Lincar pentru Boloni, la 20 de ani dupa sfatul dat de acesta

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Răzvan Marin și familia lui, peste 20 de ore în vama Nădlac! EXCLUSIV Primele reacții: „Am făcut 16 ore de la Amsterdam și am stat 21 în vamă”

Vestea pe care Marius Șumudică exclude s-o primească: „Dacă mă anunță, mă arunc de la etajul 10”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
747433218723787
Dan Catalin  •  17 Mai 2020, 12:05

Am mai zis ma repet, in doi ani de acum Antwerp retrogradeaza fara Loti Boloni

Vezi toate comentariile (1)
Comentează