INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MUTARE

Evoluțiile lui Dzeko din acest sezon au atras atenția lui Real Madrid » În ce condiții s-ar realiza transferul

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat miercuri, 08 februarie 2017 22:34

Unul din cei doi golgheteri din Serie A în acest moment, Edin Dzeko, este dorit de Zinedine Zidane la Real Madrid (n.r. al doilea este Mertens).

În vârstă de 30 de ani, internaționalul bosniac are cele mai multe goluri marcate în campionatul italian după ce a înscris o dublă ieri în meciul cu Fiorentina încheiat 4-0. 

Tehnicianul francez îl dorește să îl aibă sub comanda sa pe Dzeko, având în vedere ca jucătorii care evoluează pe postul său, Karim Benzema și Alvaro Morata, sunt aproape de a părăsi clubul madrilen în vară.

Cotat în acest moment de site-ul de specialitate transfermarkt la 15 milioane de euro, atacantul bosniac a mai evoluat printre altele la Wolfsburg, făcând parte din echipa care câștiga în premieră titlu de campioană a Germaniei, și la Manchester City. Alături de "cetățeni", Dzeko și-a trecut în palmares 2 campionate naționale, o Cupă a Angliei, o Cupă a ligii engleze și o Supercupă națională.

Acesta a fost cumpărat de AS Roma de la Manchester City în vara lui 2016, contra sumei de 11 milioane de euro, după ce în urmă cu un an fusese împrumutat de "giallorossi" în schimbul a patru milioane de euro.

În acest sezon a disputat 32 de partide în toate competițiile în tricoul "lupilor", pentru care a marcat 24 de goluri. În naționala Bosniei a debutat în 2007 și a înscris 49 de goluri în 83 de meciuri.

Surse:  le10sport.comtsn.cadailystar.com, espnfc.com

Fii parte din redacția noastră! S-a lansat Jurnalisport – proiect inovativ GSP, susținut de Google. Aici ai toate detaliile!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
10206056252507072
Gherhard Robert  •  09 Februarie 2017, 01:16

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează