INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Există şi o veste bună în interdicţia Barcelonei la transferuri » Luis Enrique vede partea plină a paharului

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat sambata, 03 ianuarie 2015 18:57

Barcelona nu va putea face transferuri pînă în ianuarie 2016, după ce TAS a menţinut decizia FIFA de a interzice catalanilor să mai cumpere sau să vîndă jucători.

Luis Enrique, tehnicianul Barcelonei, nu se teme de această decizie şi spune că acum jucătorii de la echipa secundă pot profita de această oportunitate.

"Nu m-a surprins această decizie, deşi preferam să fie alta. Totuşi, echipa este destul de puternică şi acesta este un stimulent pentru jucătorii tineri. Este o invitaţie să ne arate de ce sînt capabili.

Reprezentăm un club căruia îi place să se folosească de academia de jucători şi acum este momentul să profităm de acest lucru. Barcelona B este pregătită să trimită jucători la echipa mare şi sînt mulţumit de ce am văzut acolo", a spus Luis Enrique.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
nemonyta
nemonyta  •  04 Ianuarie 2015, 09:43
Postat de drimmero pe 04 Ianuarie 2015, 00:54

generatie ca cea a lui Xavi si Iniesta apare o data la 100 de ani... acum la academie au Muniri umflati cu pompa in presa!

si tu totusi o cunosti pe barca doar din presa. munir nu e umflat deloc si chiar ar fi fost un jucator de viitor daca barca nu ar fi facut greseala enorma de a da 80 milioane pe un jucator impiedicat. barcelona per total are un lot foarte bun la ora actuala, din pacate antrenorul nu prea face fata si e influentat de media la greu, in meciul cu real de exemplu i-a tinut pe banca pe bravo si jordi alba care nu luase niciun gol pana atunci respectiv ptobabil cel mai bun jucator al barcei de sezonul asta si in plus l-a titularizat pe suarez care nici nu mai stia sa incalte ghetele ca lumea. nu echipa e problema, antrenorul e...

drimmero
drimmero  •  04 Ianuarie 2015, 00:54

generatie ca cea a lui Xavi si Iniesta apare o data la 100 de ani... acum la academie au Muniri umflati cu pompa in presa!

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  03 Ianuarie 2015, 20:15

Barca ...e in deriva ...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează