INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MEDIA

Explicaţii de la sursă » Șeful Dolce: "3 motive pentru care Bundesliga nu se mai vede în România"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 05 septembrie 2017 18:24

Directorul general Dolce Sport, Vlad Enăchescu, a explicat într-un articol postat pe blogul personal care sunt cele 3 motive din cauza cărora Bundesliga nu mai este transmisă din acest sezon în România:

1. Fanii fotbalului german din România sunt puţini, Bundesliga punctând foarte slab în topul audienţelor de la noi, mult sub competiţiile interne, Premier League, La Liga sau Seria A, scrie Vlad Enăchescu. 

2. Preţul de achiziţie este unul foarte mare, iar proprietarul drepturilor nu a acceptat niciun compromis în timpul negocierilor, susține șeful Dolce. 

3. Programul meciurilor din Bundesliga se suprapune, în mare parte, cu partidele din Liga 1 şi Premier League. Alte evenimente importante care se vor desfăşura în acelaşi timp sunt cursele de Formula 1 sau meciurile echipelor româneşti din Liga Campionilor la handbal, mai scrie Enăchescu pe blog. 

8
sezoane consecutive de Bundesliga a transmis postul Eurosport 2, începând cu anul 2007

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
dinamo4eva
dinamo4eva  •  23 Septembrie 2017, 15:39

audientele cred ca sunt slabe pentru toate campionatele :D . doar Premier League si poate La Liga se merita sa te uiti etapa de etapa , mai multe meciuri . Pacat ca EU1 nu transmite si Duminica EPL .

1914715155415822
Jurca Daniel-Nicolae  •  07 Septembrie 2017, 15:18

Vlad trăiești pe altă lume.Bundesliga este un campionat serios și plin de dinamism.Păcat că nu transmiteți.Vă credeam o televiziune serioasă dar văd că sunteți ca cei de la Digi!!!

yoz7777
yoz7777  •  06 Septembrie 2017, 15:18

Cand ati promovat voi Bundesliga??? Ati crescut cu Serie A in cap si aveti impresia ca inca mai este spectaculos, desi este abia pe locul 4 in Europa. Ati facut dintr-un campionat care sta intr-un singur meci (real-barca), un mare campionat si ati acceptat Premier pentru ca sunt englezi si au o presa buna si o istorie pe masura. Iar nemtii nu va plac, ca romanul e mai brazilian sau argentinian, decat neamt... Numai ca nemtii astia sunt campionii mondiali, pot castiga cupa confederatiilor cu selctionata U21 si mai gasesc alti 22 de tineri fotbalisti cu care sa castige europeanul U21... Voi credeti ca nemtii nu stiu ce valoare are campionatul lor? Vreti sa vi-l dea moca? Miroase a fabula aici - strugurii sunt cam acrii, nu?

Vezi toate comentariile (13)
Comentează