INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ESPANYOL

Fabio Cannavaro, șanse mari să preia o echipă din La Liga » Când ar urma să semneze

Fabio Cannavaro, foto: Imago
Fabio Cannavaro, foto: Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 mai 2022 16:30 / Actualizat duminica, 01 mai 2022 16:39

Fabio Cannavaro (48 ani), fostul mare fundaș al lui Real Madrid și Balon de Aur în 2006, se află în pole position pentru a o prelua pe Espanyol Barcelona.

Pentru Fabio Cannavaro ar fi prima experiență ca antrenor pentru un club din primele 5 ligi ale Europei. Până acum, italianul a antrenat doar la echipe din China și Arabia Saudită.

Un refuz deghizat
EDITORIAL
Un refuz deghizat

Fabio Cannavaro, favorit să o preia pe Espanyol

Potrivit fichajes.net, conducerea lui Espanyol nu este deloc mulțumită de rezultatele echipei din acest sezon, motiv pentru care vrea să îl schimbe pe Vicente Moreno, actualul tehnician. Prima opțiune a formației din Catalonia este Fabio Cannavaro, un nume uriaș în fotbalul mondial.

Conform aceleiași surse, board-ul lui Espanyol are mare încredere în potențialul lui Cannavaro, iar discuțiile dintre italian și club au început deja, iar un anunț oficial ar urma să fie făcut până la finalul sezonului.

Revenită în acest sezon în prima liga spaniolă, Espanyol are doar 39 de puncte adunate în 34 de meciuri, ocupând doar locul 14 în La Liga, spre nemulțumirea fanilor și a oamenilor din conducere, care își doreau ca echipa să prindă unul din locurile care duc în competițiile europene.

Citește și alte știri despre fotbalul internațional:

Liverpool, aproape să semneze cel mai profitabil contract din istorie

Edi Iordănescu, mesaj public pentru Ionuț Radu, după gafa uriașă din Serie A: „Nu e doar greșeala lui! Să-și asume decizii corecte în perioada următoare”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează