INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PRIMERA DIVISION

Fabregas s-a accidentat la antrenament şi va lipsi cel puţin 3 săptămîni

Fabregas
Fabregas

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 octombrie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 01 octombrie 2011 19:24

Veste proastă pentru Pep Guardiola înaintea partidei cu Sporting Gijon. Superstarul iberic Cesc Fabregas a devenit indisponibil pentru următoarele trei săptămîni, după ce s-a accidentat la antrenamentul din această dimineaţă al echipei. Mijlocaşul a suferit o ruptură musculară la coapsă şi va fi indisponibil aproximativ trei săptămâni, a anunţat gruparea catalană.

Fabregas va rata astfel două meciuri din campionat, cu Sporting Gijon şi Racing Santander, precum şi meciul cu Viktoria Plzen (Cehia) din Liga Campionilor. De asemenea, Cesc va rata meciurile naţionalei Spaniei din preliminariile Campionatului European, cu Cehia şi Scoţia.

Cesc Fabregas s-a transferat la Barcelona la mijlocul lunii august, de la Arsenal Londra, în schimbul a 34 de milioane de euro. A jucat 5 meciuri în Primera Division şi a marcat 4 goluri. De asemenea, a bifat două partide în Liga Campionilor, dar fără să marcheze.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close