INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PARIU

VIDEO A crezut că nu se poate întâmpla » Golul marcat de un portar de la 80 de metri îl „obligă” pe un fan să-și țină o promisiune îndrăzneață

Gabriel Kobylak (foto: Imago)
Gabriel Kobylak (foto: Imago)

Articol de - Publicat miercuri, 03 aprilie 2024 11:04 / Actualizat miercuri, 03 aprilie 2024 11:29

Un fan polonez va parcurge 120 km pe jos în trei zile, după o promisiune făcută pe rețelele de socializare: dacă un portar din prima ligă poloneză va marca, el va parcurge pe jos drumul până la stadionul echipei respectivului goalkeeper.

Pe 1 aprilie, Gabriel Kobylak, portarul lui Radomiak Radom, a marcat de la aproximativ 80 de metri, în meciul cu Puszcza, scor 1-1, în prima ligă din Polonia.

A marcat de la 80 de metri, iar fanii cred că „Trofeul Puskas” are deja un câștigător » Execuție cum vezi o dată în viață
POLONIA
A marcat de la 80 de metri, iar fanii cred că „Trofeul Puskas” are deja un câștigător » Execuție cum vezi o dată în viață

În februarie, Janek, un suporter polonez, a pariat că va parcurge pe jos distanța până la stadionul echipei oricăruia dintre portarii din prima ligă poloneză care va reuși să marcheze un gol.

Spre ghinionul său, Kobylak a marcat cu o degajare de la peste 80 de metri în runda cu numărul 26, pe 1 aprilie. „Frumoasă glumă ce s-a întâmplat de 1 aprilie”, a fost prima reacție a fanului.

Acum, Janek, fan al echipei Wisla Sandomierz e așteptat să-și țină promisiunea și să parcurgă pe jos cei 120 de km până la Radom: „Trei zile cu opt ore de mers pe jos. Opriri fixe. Mi-am găsit și un tovarăș de drum”, a scris microbistul pe rețeaua X.

A crezut că nu se poate întâmpla » Golul marcat de un portar de la 80 de metri îl „obligă” pe un fan să-și țină o promisiune îndrăzneață
Janek va parcurge peste 100 de km pe jos, după promisiunea făcută pe net

„Recomandați-mi un rucsac de drumeție și niște încălțări bune pentru mers. La un preț rezonabil, bugetul meu nu permitea astfel de cheltuieli”, a mai scris fanul.

Janek locuiește în apropiere de Sandomierz, un oraș obișnuit cu pelerinajele, deoarece se află pe partea poloneză a traseului Santiago de Compostela, scrie corriere.it.

Clubul Radom îi dă bilete la meci

Janek se va îndrepta spre Radom, iar tovarăș de drum îi va fi fratele său, care îl va însoți până la stadion.

Clubul Radom a răspuns imediat, promițându-i că-i va oferi un loc în tribună la meciul cu Zaglebie Lubin: „Janek, vom fi bucuroși să te găzduim pe stadionul nostru! Îți ținem pumnii pentru călătorie, ținem legătura (în ceea ce privește biletele pentru meci, nu-ți face griji, vom organiza totul!)”.

Reușita lui Kobylak o păstrează pe Radomiak Radom pe locul 11 în Polonia, cu un avans de 8 puncte față de zona retrogradării.

Puszcza a ratat o șansă importantă de a se îndepărta de ultimele 3 locuri. Păstrează doar un punct peste Korona, prima formație aflată pe poziție retrogradabilă.

Citește și alte articole:

Mirel Rădoi, zdrobit în Emirate » Bilanț uluitor în ultimele 5 meciuri
AL JAZIRA
Mirel Rădoi, zdrobit în Emirate » Bilanț uluitor în ultimele 5 meciuri
Echipa lui Reghecampf avea 2-0 în minutul 45 » Incredibil cât s-a terminat!
AL TAI
Echipa lui Reghecampf avea 2-0 în minutul 45 » Incredibil cât s-a terminat!

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează