INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Suporterii protestează după ce Premier League a amânat meciurile din acest weekend: „Vom colecta reclamații”

London Stadium, Foto: Imago Images
London Stadium, Foto: Imago Images

Articol de - Publicat sambata, 10 septembrie 2022 10:51 / Actualizat sambata, 10 septembrie 2022 11:24

Asociația Suporterilor de Fotbal (FSA) a postat pe social media un comunicat, în care dezaprobă decizia de a amâna meciurile din fotbal din cauza decesului reginei Elisabeta a II-a.

În cadrul comunicatului emis, asociația și-a exprimat tristețea pentru trecerea în neființă a Reginei, dar a și dezaprobat decizia privind amânarea partidelor de fotbal.

El e noua marfă de export la FCSB » Hagi l-a dat afară, Becali visează să ia 5 milioane de euro
FCSB
El e noua marfă de export la FCSB » Hagi l-a dat afară, Becali visează să ia 5 milioane de euro

FSA: „Vom colecta reclamații de la suporteri”

„Credem că fotbalul este mai bun atunci când unește oamenii în momente de mare importanță națională, fie că sunt de bucurie sau doliu. Părerea noastră, transmisă autorităților din fotbal, este că majoritatea suporterilor ar fi dorit să meargă la stadion pentru a-i aduce un omagiu reginei.

Nu toată lumea va fi de acord, dar nu considerăm că a fost cea mai bună decizie a autorităților. Mulți suporteri au simțit că și-au ratat oportunitatea de a veni cu un omagiu.

Ca de fiecare dată, Asociația Suporterilor de Fotbal va colecta reclamații de la suporteri legate de cheltuielile efectuate în meciurile amânate din acest weekend”, a fost comunicatul Asociației Suporterilor de Fotbal.

Meciurile din Premier League din acest weekend au fost amânate

Cele 10 meciuri din etapa 7 de Premier League, programate între 10 și 12 septembrie, au fost amânate.

„Pentru a onora extraordinara viață și contribuție pentru popor a Reginei și ca semn de respect, meciurile din weekend din Premier League, inclusiv cel de luni seara, vor fi amânate. Actualizări cu privire la meciurile din Premier League din perioada de doliu vor fi oferite în timp util”, au anunțat reprezentanții campionatului englez.

VIDEO. West Ham - FCSB » Moment de reculegere în memoria Reginei: ambele echipe au banderole negre

Citește și:

Imagini șocante de la bătaia dintre ultrașii Stelei și jandarmi » Forțele de ordine înghesuite și lovite cu scaune, garduri și extinctoare

Spectacol de Liga 1 în Dinamo - Steaua » Scenografii impresionante

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează