INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GAZIANTEP

Fanii echipei lui Șumudică au luat foc după meciul cu Erzurum: „Am început să îi deranjăm pe cei de sus”

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 ianuarie 2021 17:09 / Actualizat sambata, 02 ianuarie 2021 17:39

Gaziantep, echipa pregătită de Marius Șumudică (49 de ani), a remizat cu Erzurum BB în deplasare, scor 1-1, și a ratat șansa de a urca pe primul loc în Turcia, după un gol marcat de gazde în minutele de prelungire, dintr-un penalty controversat. Fanii au atacat decizia arbitrului pe pagina de Facebook a echipei.

După finalul scandalos dintre Gaziantep și Erzurum, pe pagina de facebook a echipei lui Șumudică a fost postată o poză cu jucătorii în timp ce sărbătoreau golul marcat de Kevin Mirallas din meciul de azi, cu mesajul: „Nu vom renunța”.

Fanii lui Gaziantep au fost deranjați de decizia arbitrului, dar speră în continuare că echipa lor se va menține pe locurile fruntașe din clasament: „Dreptul nostru a fost răpus de arbitru. Să îi fie rușine!”, „Nu mai cred în acești arbitri” sau „Am început să îi deranjăm pe cei de sus. Meciul următor e cu Ankaragucu și sper să câștigăm”.

+9 FOTO

Gaziantep, egalată în prelungiri dintr-un penalty ușor acordat

Gaziantep a fost egalată în minutul 90+6, cu ajutorul unui penalty transformat de Bassan. Lovitura de la 11 metri a fost acordată destul de ușor, după o ce Djilobodji a pus brațele pe spatele unui adversar. În acel moment a izbucnit un scandal general, jucătorii și staff-ul lui Gaziantep cerându-i socoteală arbitrului! 

După meci, Șumudică a mers din nou la arbitri, cărora le-a reproșat decizia luată în finalul confruntării. Antrenorul român a văzut cartonașul galben pentru proteste. Gaziantep este pe locul 2 în campionat, cu 28 de puncte acumulate după 15 meciuri.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Marius Șumudică, reacție vehementă după tărăboiul din Turcia: „Fotbalul s-a stricat!”

Ianis Hagi, adulat de scoțieni: „Fantastic! A schimbat soarta meciului”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
scorpions721
scorpions721  •  02 Ianuarie 2021, 18:18

turcii au VAR si fura in halul asta? HA HA HA

briceag
briceag  •  02 Ianuarie 2021, 17:52

Nimic nu a fost

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close