INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GAZIANTEP

Marius Șumudică, reacție vehementă după tărăboiul din Turcia: „Fotbalul s-a stricat!”

Marius Șumudică, 49 de ani, antrenorul lui Gaziantep, a criticat arbitrajul după rezultatul de egalitate cu Erzurum, scor 1-1. +13   FOTO
Marius Șumudică, 49 de ani, antrenorul lui Gaziantep, a criticat arbitrajul după rezultatul de egalitate cu Erzurum, scor 1-1.

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 ianuarie 2021 16:50 / Actualizat sambata, 02 ianuarie 2021 17:00

Marius Șumudică, 49 de ani, antrenorul lui Gaziantep, a criticat arbitrajul după egalul cu Erzurum, scor 1-1.

Părerea mea despre VAR s-a schimbat, a stricat fotbalul. O să vorbesc cu producătorul de echipament, de la următorul meci să avem șorturi cu buzunare. Jucătorii mei să joace cu mâinile în buzunare. N-o să își mai scoată mâna din buzunar. 

+9 FOTO

Dacă pierdem, pierdem, asta e, o s-o facem cu mâinile în buzunare. S-a dat un fault ca la baschet, dar nu mai vorbesc, că dacă vorbesc mult, o să mă suspende și nu vreau să văd meciurile din tribună”, a declarat Șumudică, imediat după finalul partidei.

Gaziantep, egalată în prelungiri dintr-un penalty ușor acordat

Gaziantep a fost egalată în minutul 90+6, cu ajutorul unui penalty transformat de Bassan. Lovitura de la 11 metri a fost acordată destul de ușor, după o ce Djilobodji a pus brațele pe spatele unui adversar. În acel moment a izbucnit un scandal general, jucătorii și staff-ul lui Gaziantep cerându-i socoteală arbitrului!

După meci, Șumudică a mers din nou la arbitri, cărora le-a reproșat decizia luată în finalul confruntării. Antrenorul român a văzut cartonașul galben pentru proteste. Gaziantep este pe locul 2 în campionat, cu 28 de puncte acumulate după 15 meciuri.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Ianis Hagi, adulat de scoțieni: „Fantastic! A schimbat soarta meciului”

Cele mai tari 7 transferuri așteptate în ianuarie 2021: de la Isco și Diego Costa, până la Lionel Messi

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (15)
alenb
alenb  •  03 Ianuarie 2021, 04:04
Postat de Ciprian Iliescu pe 02 Ianuarie 2021, 19:01

Ai comentat de parca ești copilul nelegitim al cuplului Craciunescu-porumboiu.Nu sunt de acord cu părerea lui sumudica despre VAR ,dar dacă asa se da penalty în 2021 e trist

A fost impingerea adversarului in saritura cu ambele maini, era normal sa-l dezechilibreze, nu mi s-a parut simulare. Cred ca a fost penalty.

roradu
roradu  •  02 Ianuarie 2021, 20:02

Acum s-a stricat? Ieri erai de acord că românii sunt rasiști in presa din Turcia.... Ești un laș! Mi-am schimbat părerea despre tine!

1778324075752839
Ciprian Iliescu  •  02 Ianuarie 2021, 19:01
Postat de magic4ever pe 02 Ianuarie 2021, 18:28

Tu vezi cum se arunca fotbalistul impins foarte usor si in ce hal simuleaza? Doar la Tanase mai vezi astfel de simulari penibile...

Ai comentat de parca ești copilul nelegitim al cuplului Craciunescu-porumboiu.Nu sunt de acord cu părerea lui sumudica despre VAR ,dar dacă asa se da penalty în 2021 e trist

Vezi toate comentariile (15)
Comentează