INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INTERNATIONAL CHAMPIONS CUP

Farsă chinezească » Derbyul United - City, programat ieri la 8.000 km de Manchester, a fost anulat cu câteva ore înaintea startului

Articol de - Publicat marti, 26 iulie 2016 00:00

Mult așteptatul duel dintre Mourinho și Guardiola n-a mai avut loc.

Primul derby United - City care trebuia să se joace în afara Angliei s-a transformat într-o farsă chinezească. Cu 5 ore și jumătate înaintea startului, organizatorii meciului din cadrul International Champions Cup au contramandat disputa. Gazonul "Cuibului de pasăre" din Beijing era un pericol pentru echipele din Manchester!

Potop plus ciupercă egal dezastru

E un fel de a-l numi gazon, pentru că terenul chiar arăta îngrozitor. Atacul unei ciuperci combinat cu 5 zile la rând de ploi torențiale au transformat iarba într-o suprafață improprie fotbalului. Motiv care l-a scos din sărite pe Mourinho, managerul lui United temându-se că jucătorii săi s-ar putea accidenta: "Sănătatea lor este mai importantă decât orice rezultat din presezon. Singurul obiectiv la acest meci ar fi fost să scăpăm toți teferi. Beijing a avut mare ghinion cu un asemenea teren".

City se mută la Shenzen

Deplasarea la 8.000 km de Manchester a fost un fiasco pentru United. Învinși de Dortmund cu 4-1, "diavolii roșii" se întorc în Europa, urmând să joace sâmbătă un amical cu Galata, la Goteborg. Dar City își continuă calvarul chinezesc. Joi, la Shenzen, trupa lui Pep are meci cu Dortmund.

4.000.000 €de meci jucat ia fiecare participantă la International Champions Cup, pe lângă decontarea cheltuielilor cu cazarea și deplasarea

Aterizare forțată, conferință mutată

Întreaga aventură în China a fost un coșmar pentru United. Zborul de sâmbătă spre Beijing a fost perturbat de vreme, iar avionul, deviat la Tianjin, la 60 km de capitală. "Ne-am rătăcit pe undeva", a postat Depay pe Twitter. Apoi, Mourinho (foto) a refuzat să discute cu presa, înghesuită într-o camăruță în care temperatura atinsese 40 de grade, cerând mutarea conferinței într-o altă sală.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează