INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID-FC BARCELONA 3-1

Blestemul lui Drake! FC Barcelona, pe o listă nedorită după înfrângerea suferită în fața lui Real Madrid, în „El Clasico”

FC Barcelona a fost lovită și ea de „blestemul Drake”.
FOTO: Imago
FC Barcelona a fost lovită și ea de „blestemul Drake”. FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 17 octombrie 2022 14:12 / Actualizat luni, 17 octombrie 2022 16:15

FC Barcelona a fost învinsă de Real Madrid, scor 1-3, în episodul 250 al derby-ului campionatului spaniol. 

Catalanii au avut imprimate pe tricouri o bufniță, logo-ul celebru al rapperului canadian Drake (35 de ani). Decizia a fost luată în acord cu Spotify, sponsorul principal al celor de la FC Barcelona, care a hotărât să îl „premieze astfel” pe Drake, care a devenit primul artist ce a atins cifra de 50 de miliarde de stream-uri pe această platformă de muzică. 

Nord-americanul le-a purtat ghinion elevilor lui Xavi, care au intrat astfel pe o listă de echipe și sportivi celebri cărora Drake nu le-a purtat noroc de-a lungul anilor. 

Drake a pierdut peste jumătate de milion de euro pe El Clasico și un meci din Premier League
EUROPA
Drake a pierdut peste jumătate de milion de euro pe El Clasico și un meci din Premier League

Manchester United, PSG, Crystal Palace, Sergio Agüero sau Anthony Joshua, victime ale „blestemului Drake”

„Blestemul Drake” a făcut mai multe victime din rândul sportului, notează englezii de la Daily Mirror

Prima echipă lovită de „blestemul Drake” a fost Manchester United. Fostul jucător al „diavolilor roșii”, mijlocașul francez Paul Pogba (29 de ani) s-a fotografiat cu rapperul canadian cu 4 zile înainte de eliminarea grupării din Manchester din Cupa Angliei. United a fost învinsă de Wolverhampton Wanderers, în sferturile de finală ale competiției, cu scorul de 2-1. 

  • Paul Pogba, alături de Drake, în martie 2019

O lună mai târziu, Wilfried Zaha (29 de ani), extrema stângă a celor de la Crystal Palace, s-a pozat cu Drake, ulterior postând fotografia pe contul personal de Twitter. La numai câteva zile distanță, Crystal Palace era învinsă cu scorul de 3-1 de Manchester City. 

  • Wilfried Zaha s-a pozat cu Drake în aprilie 2019

Layvin Kurzawa (30 de ani), fundașul stânga francez al celor de la PSG, îmrumutat în acest moment la Fulham, s-a pozat alături de Drake pe data de 12 aprilie. Două zile mai târziu, parizienii erau învinși în campionat de Lille, scor 1-5. 

  • Layvin Kurzawa, alături de Drake

Sergio Agüero a ratat un penalty pe data de 9 aprilie 2019, în înfrângerea suferită de Manchester City în fața celor de la Tottenham, scor 1-0, la o lună distanță de la întâlnirea cu Drake. 

O altă victimă a „blestemului Drake” a fost pugilistul britanic Anthony Joshua. Luptătorul s-a fotografiat alături de rapperul canadian în martie 2019. La 3 luni distanță, Joshua era învins de americanul Andy Ruiz Jr, într-o luptă ce a avut loc la New York. 

  • Anthony Joshua, alături de Drake

VIDEO. Rezumat: Real Madrid-FC Barcelona 3-1

Citește și:

Episod neștiut cu violentul Ionel Ganea: bătaie în seara barajului pierdut cu Slovenia. „Mi-a dat un pumn și a sărit pe mine. Mi-a învinețit ochiul. Mi-au pus o șapcă să nu vadă Hagi”

Gigi Becali, mesaj pentru Dan Șucu: „Să nu creadă că merge așa” + Ce zice de Hagi

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează