INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

3 scenarii pentru Fede Valverde, după ce i-a învinețit ochiul adversarului: „Ar putea urma o sancțiune severă”

Federico Valverde // foto: Imago Images
Federico Valverde // foto: Imago Images

Articol de - Publicat duminica, 09 aprilie 2023 18:09 / Actualizat luni, 10 aprilie 2023 12:07

Există 3 posibile scenarii pentru Federico Valverde (24 de ani), mijlocașul lui Real Madrid, după ce acesta l-a lovit cu pumnul în față pe Alex Baena (21), jucător al lui Villarreal.

Sâmbătă seara, după Real Madrid - Villarreal 2-3, Federico Valverde l-a așteptat pe Alex Baena în parcarea stadionului și i-a dat un pumn în față.

Surse din anturajul fotbalistului „blanco” au explicat ce l-a provocat pe Valverde să recurgă la un astfel de gest: „Baena i-a spus din nou ceea ce-i zisese și la duelul din Cupă: «Plângi acum, că fiul tău nu se va naște!»”.

Asta în contextul în care soția lui Valverde, Mina, are o a doua sarcină dificilă, iar la începutul anului a fost aproape să piardă copilul. Cei doi mai au un fiu, Benicio, de 3 ani.

Scântei la Ploiești! Măldărășanu și Iancu i-au bătut obrazul lui Petrea: „M-a deranjat!”
CHINDIA - HERMANNSTADT 1-2
Scântei la Ploiești! Măldărășanu și Iancu i-au bătut obrazul lui Petrea: „M-a deranjat!”

3 scenarii pentru Fede Valverde, după ce i-a dat un pumn adversarului de la Villarreal

Jucătorul lui Villarreal neagă că ar fi spus așa ceva, iar Valverde este pasibil de o pedeapsă drastică. Există 3 scenarii, pe care le-a prezentat cotidianul Marca.

1. Ca Villarreal și Baena să-l reclame pe Valverde la Comisia de Disciplină a campionatului. O astfel de plângere ar putea rezulta într-o pedeapsă severă pentru Valverde, o suspendare de multe etape. „Ar putea primi o sancțiune dură, să fie dat exemplu”, scrie Marca. 

2. Ca Baena să depună plângere la poliție și Valverde să fie judecat penal. Chiar dacă nu o va face, se poate și ca Poliția Națională, prezentă la stadion, să se autosesizeze și să întocmească un raport cu privire la cele întâmplate. Brigada Antiviolență ar prelua cazul și ar putea ca pentru Valverde să existe sancțiuni grave.

3. Al treilea scenariu este cel în care Baena și Villarreal nu-l reclamă pe Valverde nici la Ligă, nici la poliție. Valverde ar scăpa astfel de sancțiune.

Decizia stă în mâinile lui Baena. Clubul Villarreal a fost clar: „Îl sprijinim pe Baena și respectăm decizia pe care o va lua în calitate de victimă, fie că va decide să-l denunțe pe Valverde sau nu. Clubul nu o va denunța pe Real Madrid în această situație”.

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Cutremur la UEFA! Aleksander Ceferin și-ar fi falsificat CV-ul pentru a putea candida la președinția forului continental!

Antrenorul lui Villarreal l-a imitat pe Ancelotti după victoria de pe „Santiago Bernabeu”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează