INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SUSPENDARE

Federaţia Franceză de Fotbal a redus suspendările lui M'Vila şi Ben Yedder

FOTO: France Football
FOTO: France Football

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 februarie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 01 februarie 2013 18:58

Recursul făcut de M'Vila şi Ben Yedder la decizia de suspendare luată de Federaţia Franceză de Fotbal le-a redus din pedeapsă, informează France Football.

M'Vila fusese suspendat pînă pe 30 iunie 2014, după ce a fugit din cantonamentul naţionalei U21, alături alţi patru coechipieri pentru a merge într-un club de noapte, cu două zile înantea meciul cu Norvegia U21, pierdut de francezi cu scorul de 5-3. După recurs, mijlocaşul de la Rubin Kazan a primit o perioadă de graţie de pe 1 martie pînă pe 30 iunie 2014 şi astfel poate prinde un loc la Cupa Mondială 2014, dacă serviciile lor vor fi necesare.

Şi Ben Yedder, atacantul celor de la Toulouse, a primit o perioadă de graţie pentru suspendarea sa, între 1 octombrie şi 31 decembrie 2013, cînd s-ar fi sfîrşit în mod normal pedeapsa.
Ceilalţi trei jucători sancţionaţi, Antoine Griezmann, Mbaye Niang şi Chris Mavinga nu au făcut recurs şi vor rămîne suspendaţi pînă pe 31 decembrie 2013.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează