INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TURCIA

VIDEO+FOTO Scene șocante în Turcia: Galatasaray - Fenerbahce a durat doar 50 de secunde! Icardi a înscris și a rămas singur pe teren

Galatasaray - Fenerbahce a durat doar 50 de secunde! +16   FOTO
Galatasaray - Fenerbahce a durat doar 50 de secunde!

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 aprilie 2024 21:59 / Actualizat duminica, 07 aprilie 2024 22:16

Fenerbahce, în conflict cu federația turcă, a boicotat Supercupa cu Galatasaray. În această seară, clubul din Istanbul a trimis pe teren echipa U19, iar în minutul 2, imediat după ce Mauro Icardi a înscris, jucătorii au ieșit de pe teren, provocând suspendarea partidei!

Fenerbahce e în război cu tot fotbalul turc. După ce jucătorii săi au fost atacați pe teren de fanii lui Trabzonspor, pe 17 martie, la sfârșitul meciului câștigat de galben-albaștri cu 3-2, clubul din Istanbul a convocat o adunare extraordinară a membrilor, discutând inclusiv posibilitatea retragerii din campionat și mutarea în altă țară. Decizie amânată în cele din urmă pentru vară.

GALERIE FOTO. Scene șocante în Turcia: Galatasaray - Fenerbahce a durat doar 50 de secunde!

+12 FOTO

În această seară, Fenerbahce a pus în practică un plan halucinant. În Supercupa Turciei, Fener a trimis pe teren echipa U19 în fața vedetelor Galatei. În secunda 50 a meciului, Mauro Icardi a înscris cu un șut din unghi, servit de Baris Yilmaz.

Câteva zeci de secunde mai târziu, jucătorii lui Fenerbahce au ieșit de pe teren, un gest de protest nemaivăzut față de fotbalul turc. Arbitrii n-au avut încotro decât să fluiere finalul prematur al meciului, iar jucătorii Galatei au început să sărbătorească triumful din Cupă, obținut după doar 50 de secunde propriu-zise de joc.

De altfel, cei de la Galatasaray și-au aplaudat ironic adversarii în timp ce aceștia părăseau terenul.

Icardi a trimis un șut încântător după ce Baris (Yilmaz) primise mingea printr-o centrare în careul advers, iar după ce echipa noastră a preluat conducerea, Fenerbahce s-a retras de pe teren

- Reacția celor de la Galatasaray pe rețelele sociale

Cu adversarii abandonând, jucătorii Galatei au decis să joace un meci-școală între ei, după cum relatează publicația turcă Fanatik.

Fenerbahce va boicota Cupa Turciei în următoarele două sezoane

Fenerbahce solicitase amânarea Supercupei de astăzi pentru a se putea pregăti de turul sferturilor Conference League, joi, cu Olympiakos. Ceea ce forul local (TFF) a refuzat. În același timp, a vrut arbitru străin și, din nou, TFF a spus „Nu”.

În aceeași adunare extraordinară a conducerii clubului, s-a hotărât ca Fenerbahce să nu mai participe la viitoarele două ediții ale Cupei Turciei. Dacă va fi obligată, va concura cu echipa de juniori U19.

Citește și alte știri de fotbal internațional:

Athletic Bilbao a cucerit Cupa Spaniei după 40 de ani » Bascii s-au impus la lovituri de departajare
CUPA SPANIEI
Athletic Bilbao a cucerit Cupa Spaniei după 40 de ani » Bascii s-au impus la lovituri de departajare
A atins suta! Viitorul nostru adversar de la Euro 2024 și-a recăpătat forma. Cifrele magice ale lui De Bruyne
ANGLIA
A atins suta! Viitorul nostru adversar de la Euro 2024 și-a recăpătat forma. Cifrele magice ale lui De Bruyne

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (10)
Daniel69
Daniel69  •  08 Aprilie 2024, 16:09

Icardi a ramas singur pe teren...si ceilalti jucatori au fost din plastic?

TZTZ
TZTZ  •  08 Aprilie 2024, 10:22

Suntem satui de stiri ieftine din fotbal cu seici si bascani...

MaxiP
MaxiP  •  08 Aprilie 2024, 09:49

Si "vedetele" erau ocupate sa faca acest gest? Adica de ce ai trimit copiii sa intre pe teren un minut si sa boicoteze ei meciul? Daca tot i-ai trimit, lasa-i sa joace, cred ca se bucurau de un meci cu Galatasaray. Iar daca ideea era sa iesi de pe teren, era peste "onoarea" titularilor de drept? Pe asta nu am inteles-o, aia au stat in vacanta si au venit copiii sa le boicoteze meciul. Hai ca ne-am lamurit si cu ipocrizia, momentan si-au boicotat singuri echipa de U19, asta cu mutatul din campionat... sa-i vedem pe aia ca boicoteaza 2 meciuri in liga si sunt direct retrogradati si atunci mai cred, pana atunci, si-au batut joc de copii, nu de conducerea federatiei turce.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează