INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PRELIMINARII CM 2022

Selecționerul Portugaliei a dezvăluit cum a reacționat arbitrul după ce a anulat golul valabil al lui Cristiano Ronaldo

Serbia și Portugalia au remizat la Belgrad, 2-2, în preliminariile pentru Cupa Mondială, dar arbitrul Danny Makkelie a anulat un gol valabil înscris de Cristiano Ronaldo (36 de ani) în minutul 90+3. +8   FOTO
Serbia și Portugalia au remizat la Belgrad, 2-2, în preliminariile pentru Cupa Mondială, dar arbitrul Danny Makkelie a anulat un gol valabil înscris de Cristiano Ronaldo (36 de ani) în minutul 90+3.

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 martie 2021 10:02 / Actualizat duminica, 28 martie 2021 13:26

Serbia și Portugalia au remizat la Belgrad, 2-2, în preliminariile pentru Cupa Mondială, dar arbitrul Danny Makkelie a anulat un gol valabil înscris de Cristiano Ronaldo (36 de ani) în minutul 90+3.

În minutul 90+3, la scorul de 2-2, Cristiano Ronaldo a trimis mingea pe sub Dmitrovic, portarul gazdelor, iar balonul a depășit linia porții, moment în care a fost respins de stoperul Mitrovic. „Centralul” olandez Makkelie și asistentul de pe partea dreaptă au lăsat jocul să curgă, iar căpitanul lusitanilor s-a enervat și a cerut socoteală asistentului, dar a fost avertizat cu cartonașul galben. După această fază, Ronaldo a aruncat banderola de căpitan și a părăsit terenul, deși nu se fluierase încă finalul partidei!

Fernando Santos: „Arbitrul ne-a cerut scuze pentru greșeală”

Selecționerul Fernando Santos a fost dezamăgit după remiza cu Serbia, dar a dezvăluit că arbitrul Danny Makkelie a venit la finalul meciului la el și și-a cerut scuze pentru că a anulat golul perfect valabil înscris de Cristiano Ronaldo: „Arbitrul a venit la noi în vestiar după meci și mi-a spus că se simte jenat, după ce a revăzut faza. Ne-a cerut scuze și și-a recunoscut eroarea comisă. Este a doua oară în niște preliminarii când un arbitru face asta. I-am zis că balonul trecuse o jumătate de metru de linia porții și nu exista niciun obstacol între portar și linie! Arbitrii sunt și ei oameni și fac greșeli, dar s-ar fi evitat discuțiile dacă am fi avut asistent video și sistemul pentru linia porții

Nu am vreo explicație. Nu îmi vine să cred. Am studiat Serbia. Știam cum să jucăm cu ei, cum am făcut-o în prima repriză. La fel, știam că pot schimba soarta meciului și că au și jucători care pot să facă asta, iar Serbia a început bine a doua repriză și a înscris. Au egalat, dar am reacționat bine, ne-am creat ocazii. La final, mingea a intrat în poartă, dar nu a fost validat golul. Ar fi fost un rezultat merituos dacă reușita ar fi fost validată. Sigur, nu scuză faptul că nu am făcut o partidă bună, dar dacă acel gol ar fi fost validat, noi am fi câștigat.

- Fernando Santos, selecționer Portugalia

Reacția lui Cristiano Ronaldo: „O întreagă națiune este afectată”

La scurt timp după finalul partidei, Cristiano Ronaldo a reacționat pe rețelele de socializare.

„Să fiu căpitanul Portugaliei este una dintre cele mai mari mândrii și privilegii din viața mea. Mereu dau și mereu voi da totul pentru țara mea, asta nu se va schimba vreodată. Dar există momente dificile cu care trebuie să te confrunți, mai ales când simți că o întreagă națiune este afectată. Capul sus și să înfruntăm următoarea provocare! Hai, Portugalia”, a scris CR7 pe Instagram.

Serbia - Portugalia 2-2

Campioana europeană a început extraordinar și avea 2-0 în minutul 36, grație unei „duble” a lui Diogo Jota, dar serbii au revenit uluitor în a doua parte. Aleksandar Mitrovic (minutul 46) și Filip Kostic (60) au egalat pentru gazde. În minutul 90+2, sârbii au rămas în inferioritate numerică, după „roșul” direct primit de Nikola Milenkovic.

Clasament Grupa A:

VIDEO. Federația de Fotbal din Portugalia l-a omagiat pe Cristiano Ronaldo după ce a împlinit vârsta de 36 de ani

Citește și alte știri despre fotbalul internațional:

Momentul care l-a iritat pe selecționerul Ungariei în meciul cu România: „A fost foarte enervant, am făcut un meci bun”

Egalul din Germania U21 - Olanda U21 complică totul » Cum se califică România în sferturi

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
dobrin
dobrin  •  28 Martie 2021, 21:39
Postat de Paul Cernea pe 28 Martie 2021, 11:46

Nu se mai întelege nimic în lumea asta nebuna: noi plângem dupa VAR, altii îl au si nu-l folosesc!

Pai ce, crezi ca la cooperativele FIFA si UEFA lucrurile merg altfel? De ce crezi ca se joaca CM in Qatar si nu intr-o tara civilizata?

229965620694864
Paul Cernea  •  28 Martie 2021, 11:46

Nu se mai întelege nimic în lumea asta nebuna: noi plângem dupa VAR, altii îl au si nu-l folosesc!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează