INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PLANURI

Fernando Torres s-ar duce la Barcelona

Articol de - Publicat miercuri, 03 martie 2010 00:00

Internaţionalul spaniol Fernando Torres ia în calcul o posibilă despărţire de FC Liverpool, care are probleme financiare de mai multă vreme.

 

Torres a declarat cotidianului catalan Sport că l-ar tenta o întoarcere în Spania dacă Liverpool ar decide să-l vîndă pentru a-şi diminua cuantumul datoriilor. "Mi-ar plăcea să joc la Barcelona. N-aş mai rămîne în fotbalul englez, deşi oferte am destule", a declarat atacantul în vîrstă de 25 de ani.

El a exclus un transfer la Real Madrid, din loialitate faţă de fosta sa echipă, Atletico. Liverpool l-a cumpărat de la madrileni în 2007, pentru suma de 38 de milioane de euro, iar acum e cotat la 50 de milioane de euro.

În acest sezon, Torres a marcat 13 goluri în 21 de partide disputate cu Liverpool.

Playtech: Ce a făcut Simona Halep cum s-a întors din luna de miere. Nu a mai putut rezista


Comentarii (3)
 •  03 Martie 2010, 20:32

esti varza frate,torres nu vine niciodata la barca.scrii ca sa te afli in treaba!!!!!!!!!!

 •  03 Martie 2010, 15:48

PTNEAGA te invit la o cafea si iti aduc ziarul cu interviul lui tores .nu spune ce mint astia dar spune clar ca iar placea sa vina sa lucreze cu pep . daca ar fi sa joc in spaNIA NU AS SPUNE NU UNEI OFERTE DE LA BARCA AS VREA SA LUCREZ CU PEP GUARDIOLA .E PUTIN PROBABIL PENTRU CA NU STIU DACA AS GASI LOC IN ECHIPA ACTUALA A BARCEI.SI NU VORBESC DE UN INTERVIU ACORDAT ZIARULUI SPORT CI DE UN INTERVIU PT UN ZIAR DIN ANGLIA.

neaga1900
neaga1900  •  03 Martie 2010, 12:01

Draga domnule Botezatu ,sincer, nu prea stiu ca sa mai spun despre dumneata!Cum le mai amplifici si cum inventezi niste declaratii,care nu au existat!Exista in ziarul catalan un articol al lui José Luis Carazo , care nu stie sa faca altceva decat , sa scrie ceea ce viseaza noaptea!Nu e pentru prima data cand incearca , sa ghiceasca si sigur nici ultima...In alta ordine Torres a declarat , ca in Spania va juca DOAR la Atletico....

Vezi toate comentariile (3)
Comentează