INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  OLANDA

VIDEO Filmare șocantă: croșeu violent aplicat unui suporter! » Internaționalul olandez a amintit de gestul reprobabil al lui MM

Steven Berghuis a lovit un fan cu pumnul
Steven Berghuis a lovit un fan cu pumnul

Articol de - Publicat duminica, 28 mai 2023 21:26 / Actualizat duminica, 28 mai 2023 23:55

Scene șocante în Țările de Jos, imediat după Twente - Ajax 3-1, în ultima etapă din Eredivisie. Steven Berghuis (31 de ani), internațional al „lăncierilor”, a lovit violent, cu pumnul, un susținător al echipei gazdă!

Învinsă în ultima etapă din Eredivisie, Ajax a încheiat stagiunea pe locul 3 și va juca în Europa League sezonul viitor.

Frustrarea adunată pe gazon de către Steven Berghuis s-a revărsat la final de meci, în parcare. Mijlocașul central, internațional olandez cu 45 de meciuri pentru „Portocala mecanică”, a cedat nervos și a lovit cu pumnul un fan de care îl separa un gard de protecție.

Video șocant: Steven Berghuis a lovit un fan cu pumnul după Twente - Ajax

Din primele informații, neoficiale, ar exista două motive care au condus la gestul șocant al lui Berghuis. În timp ce acesta le oferea autografe fanilor, suporterul respectiv i-ar fi urlat în față, conform publicației locale Tubantia

Dar altceva l-ar fi făcut pe Berghuis să-și piardă cumpătul. Potrivit unui martor la scenă, bărbatul în cauză l-ar fi insultat și abuzat rasial pe unul dintre coechipierii lui Berghuis, Brian Brobbey, căruia i-ar fi strigat „sugi p***, negrule!”.

Un agent de securitate a intervenit ulterior și l-a îndemnat pe fotbalist să urce în autocarul lui Ajax. 

Berghuis a jucat puțin peste 20 de minute în Twente - Ajax, fiind aruncat în luptă în minutul 72, la scorul de 2-1. Nu și-a putut ajuta echipa să egaleze.

Scena care l-a avut protagonist pe Berghuis amintește de episodul din 2005 când Mihai Stoica a lovit cu pumnul un fan stelist care l-ar fi înjurat pe Nicolae Dică.

Citește și:

Situație inedită în Premier League » Meciul în urma căruia au sărbătorit TOȚI pariorii!

Ștefan Radu a plâns în fața galeriei » Scenografie emoționantă de adio în peluza lui Lazio, la ultimul meci al românului pe „Olimpico”

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (9)
elgabri
elgabri  •  29 Mai 2023, 14:29

Daca invoci rasismul scapi de orice !!

paolo13
paolo13  •  29 Mai 2023, 13:46
Postat de rocky3 pe 29 Mai 2023, 02:02

Macar Berghuis era într-un alt oraș printre suporteri adverși! Dar MM era pe propriul stadion, printre proprii suporteri și însoțit de 2 bodyguarzi! Un erou între eroi!:)))

Nu ca voi, smardoi...

inshallah
inshallah  •  29 Mai 2023, 13:41

Un gest mizer al unui cetatean cu minima scoala si educatie, caruia i se permite comiterea unei infractiuni calificate, doar pt ca da cu piciorul in beshica. Gretzos

Vezi toate comentariile (9)
Comentează