INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BRAZILIA

Confesiunea tulburătoare a unui fost jucător de la Sao Paulo: „Droguri dimineața, la prânz și seara. Cocaina aproape m-a omorât”

Flavio Donizete /  Sursă foto: paraeles.pt
Flavio Donizete / Sursă foto: paraeles.pt

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 mai 2020 10:02

Flavio Donizete, fost fundaș la Sao Paulo, a povestit în presa străină lupta pe muchie de cuțit purtată cu dependența de cocaină.

Fotbalistul de 36 de ani, legitimat ultima oară la Portuguesa de Desportos, făcea parte în 2005 din lotul cu care Sao Paulo a învins-o pe Liverpool cu 1-0, în finala Campionatului Mondial al Cluburilor.

Amintirea acelui succes aproape că a dispărut din amintirea brazilianului, care între timp și-a vândut inclusiv medalia cucerită atunci pentru a face rost de bani pentru droguri


* Flavio Donizete / Sursă foto: paraeles.pt

Flavio Donizete: „Dependența a devenit foarte puternică”

Confesiunea lui făcută în presa din Brazilia e tulburătoare: „Aveam bani, mașină, îi reparasem casa mamei mele, iar în 2010 am încercat cocaină pentru prima dată. Consumam moderat la început, dar a devenit foarte puternică dependența și am început să pierd tot.

Am pierdut absolut tot. Toate economiile erau folosite pentru droguri. Dimineața, la prânz și seara. După ce am aflat de cocaină, am vândut medalia pentru 7.000 de reali brazilieni. Când am primit banii, i-am consumat aproape pe toți pentru cocaină. Prima tranșă a fost de 1.000 de reali brazilieni, bani pe care i-am cheltuit în două zile.

E o boală lentă, progresivă, incurabilă și fatală. Aproape m-a omorât”, a povestit Donizete pentru Globoesporte, citat de digisport.ro.

VIDEO. Dezvăluirile lui Mutu despre „Cazul Cocaina”: „Mourinho nu era nebun să facă asta! A fost o lecție pentru mine”

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

FOTO Aubameyang, tu ești? Noua frizură i-a lăsat mască pe fanii lui Arsenal + reacția genială a atacantului

Spovedania tulburătoare a lui Paul Merson, legenda lui Arsenal: a pierdut o sumă astronomică pe droguri, alcool și jocuri de noroc

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează