INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIGUE 1

Flavius Daniliuc a impresionat împotriva lui PSG: „Coșmarul lui Neymar. Fenomenal!”

Flavius Daniliuc/ foto: Imago
Flavius Daniliuc/ foto: Imago

Articol de - Publicat duminica, 06 martie 2022 17:55 / Actualizat marti, 16 mai 2023 10:42

Flavius Daniliuc (20 de ani), jucător austriac de origine română, a fost titular la Nice, în victoria cu PSG, scor 1-0, într-un meci din etapa #27 din Ligue 1.

Fundaș dreapta de meserie, Daniliuc a avut o misiune dificilă aseară, când l-a avut ca adversar direct pe Neymar. Cu toate acestea, Flavius a jucat impecabil și a fost lăudat ce spaniolii de la AS.com.

Ce au făcut stranierii în week-end » Denis Alibec și Dorin Rotariu, înfrângere în Grecia. George Pușcaș, pasă de gol. Victorie pentru Răzvan Lucescu la PAOK
LIVEBLOG
Ce au făcut stranierii în week-end » Denis Alibec și Dorin Rotariu, înfrângere în Grecia. George Pușcaș, pasă de gol. Victorie pentru Răzvan Lucescu la PAOK

Daniliuc, meci perfect împotriva lui PSG

„Flavius Daniliuc a fost un coșmar pentru Neymar sâmbătă. Brazilianul s-a trezit pus la punct de Galtier (n.r - antrenorul lui Nice), care l-a plasat în fața sa pe fenomenalul jucător de perspectivă, unul dintre cei mai promițători tineri din fotbalul mondial.

Aflat printre cei mai valoroși cincisprezece fotbaliști din generația sa, Daniliuc se dezvoltă acum în Franța, după ce a petrecut aproape patru ani la academia de tineret a lui Real Madrid și alți cinci la Bayern. Acesta este un fundaș ambidextru, care poate juca pe ambele flancuri”, au scris jurnaliștii de la AS despre Daniliuc.

Neymar, adversarul direct al lui Daniliuc în meciul de aseară, a primit nota 2 în cotidianul L'Equipe.

Flavius Daniliuc s-a născut la Viena, părinții lui fiind români, și a ales să reprezinte naționala Austriei. Fundașul a bifat 11 meciuri pentru naționalele de tineret austriece până în acest moment.

Nice, echipa lui Flavius, ocupă locul 2 în Ligue 1, cu 49 de puncte în 27 de etape. În ciuda înfrângerii de aseară, PSG rămâne lider autoritar, cu 62 de puncte.

7 milioane de euroeste cota lui Daniliuc, potrivit transfermarkt.com

16 meciuria jucat fundașul în acest sezon de Ligue 1 pentru Nice. În stagiunea trecută a bifat 23 de apariții și un gol în campionatul Franței

Citește și:

Ștefan Radu, victorie clară contra echipei lui Răzvan Marin. Ce note au primit românii + Ciro Immobile a egalat un record vechi de 79 de ani

Curățenie la Newcastle! Șefii „coțofenelor” au decis: 7 jucători pleacă din vară

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
kensan.gmm
kensan.gmm  •  06 Martie 2022, 20:36

Neinteresant. Vedeti ce mai face ala de la Wolves, mai traieste?

reteleanu
reteleanu  •  06 Martie 2022, 18:23

deci e austriac. complet neinteresant... din punctul de vedere al nationalei romaniei.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează