INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Hazard, trimis înapoi în Anglia » Planul lui Perez pentru a scăpa de mijlocaș și a transfera la Madrid un tânăr star

Eden Hazard
Foto: Imago
Eden Hazard Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 28 decembrie 2021 10:18 / Actualizat marti, 28 decembrie 2021 12:24

Real Madrid vrea să se despartă de Eden Hazard (30 de ani) în iarna aceasta, iar Florentino Perez, președintele clubului, are în plan să-l trimită pe belgian înapoi la Chelsea.

Transferat pe o sumă uriașă pe „Santiago Bernabeu”, 115 milioane de euro acum 2 ani, Hazard nu a impresionat în tricoul lui Real Madrid și din cauza multiplelor accidentări pe care acesta le-a suferit.

Campionatul preferat de Erling Haaland » Unde i-a cerut impresarului să-l transfere
MERCATO
Campionatul preferat de Erling Haaland » Unde i-a cerut impresarului să-l transfere

Astfel, Florentino intenționează să îl dea înapoi la Chelsea, echipă la care Hazard a strălucit. Perez e dispus să îl includă într-un schimb de jucători.

Potrivit celor de la El Nacional, președintele lui Real Madrid îl dorește pe Reece James (22 de ani, fundaș lateral), unul dintre tinerii de mare perspectivă ai londonezilor.

Reece James ar avea postul de titular asigurat

Cum Real îi are pe postul de fundaș dreapta pe Dani Carvajal, fotbalist cu multe probleme de sănătate în ultimii ani și Alvaro Odriozola, care nu reușește să intre în planurile lui Carlo Ancelotti, James ar urma să fie omul de bază al italianului în flancul drept al apărării Madridului.

Reece James are totul la Chelsea

Cotat la 60 de milioane de euro, Reece James este un produs al Academiei de Fotbal al lui Chelsea. Câștigător al Ligii Campionilor și internațional englez, James se simte bine la Londra, astfel că Real Madrid are o misiune dificilă în a-l convinge să vină în Spania.

Un simplu schimb Hazard - James nu i-ar conveni lui Roman Abramovic, care vrea și o sumă de bani în schimbul fundașului.

5 goluri și 6 pase decisiveîn 22 de meciuri pentru Chelsea are Reece James în sezonul actual.

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Brendan Rodgers (48 de ani), managerul lui Leicester, se plânge de programul din ultima parte a lunii decembrie.

Avertismentul primit de Barcelona înaintea transferului lui Ferran Torres: „O fi văzut Pep ceva”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează